Репяхова після пластики почала “жити” в залі: одягла топ, велосипедки і розповіла, які продукти більше не їсть

Знаменита блогерка та дружина музичного виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова почала інтенсивно займатися спортом, вести здоровий спосіб життя та показала світлину фігури після трьох тижнів тренувань.

Успіх Катерині Репяховій принесла її завзятість та прагнення мати краще життя. Безумовно, цьому великою мірою посприяла співпраця зі знаменитим співаком Віктором Павліком, а згодом їхній шлюб. Погодьтеся, адже багатьом цікаво дізнатися, хто став новою коханою зірки сцени, чим вона займається та живе.

Віктор Павлік після трьох невдалих шлюбів сподівається, що сімейне життя з Катериною принесе омріяне щастя без кінцевого розлучення. Ворожка знаменитості напророчила ще й п’ятий шлюб, утім, сам Павлік в магію, забобони та гадання не вірить, а дружину вважає мудрою, яка завжди знає, де змовчати та що сказати.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Катерина Репяхова на початку своєї медійної сфери діяльності була задоволена природними даними у зовнішності, проте згодом думка змінилася. Спочатку Катя збільшила губи за допомогою ін’єкцій філера, потім змінила форму носа та лінії підборіддя.

Далі жінка навчалася тонкощів правильного професійного макіяжу, аби вміти підкреслювати свої переваги на обличчі за допомогою косметики. Однак і це ще не все. Блогерка зайнялася трансформацією свого тіла, тренується у спортивному залі 4 рази на тиждень та виключила багато шкідливих харчових продуктів зі свого раціону.

Так, Катя зізналася, що більше не їсть борошняних виробів, солодощів, фаст-фуд, будь-який хліб та не п’є колу. Репяхова продемонструвала світлини в дзеркалі у відкритому образі та похвалилася першими спортивними успіхами. Додала, що тепер їй приємніше на себе дивитися.

Репяхова після пластики почала жити в залі

“3 тижні тренувань, 4 рази на тиждень. І мені набагато приємніше дивитися на себе в дзеркало”, – поділилася Репяхова з підписниками.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.