Розійшлися? Дантес вперше прокоментував стосунки з новою коханою Кацуріною та їхній розрив – “Не хочу знову”

У 2022 році розпалася одна з найяскравіших пар українського шоу-бізнесу. Надя Дорофєєва та Володимир Дантес вирішили більше не грати в щасливу родину, розлучилися та нині щасливі в нових стосунках.

Мережею поширилася інформація, що Володимир Дантес зазнав фіаско вдруге з новою коханою Дашею Кацуріною. Корінь проблеми криється в тому, що дівчина співака публічно не привітала коханого з його 35-річчям і породила чутки, що пара більше не разом.

Знаменитий співак та шоумен Володимир Дантес надав багато відповідей на питання від української публіки, зокрема прокоментував плітки про розпад їхньої пари з Дашею. Так, знаменитість зазначив, що в них дуже мало часу для один одного. Ба більше, він вже виставляв своє особисте життя на показ, тому нині намагатиметься ділитися такими деталями менше. Каже, що не хоче проживати цю історію на очах в адиторії і не хоче знову виставляти щасливі миті на показ в Instagram.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Дантес вперше прокоментував стосунки з новою коханою Кацуріною

На питання від інтерв’юерки Єфросиніною, як співак ставиться до дітей коханої відповів, що першу чергу, це діти дівчини, яку він кохає, тому ставиться до них з теплотою та любов’ю, навіть, попри те, що вважає себе чайлдфрі.

Нагадаємо, що дівчина Дантеса Даша Кацуріна має двох дітей від попереднього шлюбу з ресторатором Мішею Кацуріним – 7-річну доньку Дашу та 2-річного Івана. 13 червня в новинному просторі поширилася інформація про таємне весілля Дорофєєвої та Кацуріна, яке парочка зіграла місяць тому.

Володимир Дантес зізнався, що Надя Дорофєєва та Міша Кацурін на урочистість не покликали, втім, вважає це дивним, аби пішов на весілля до колишньої дружини. Зізнався, що відпустив минуле, не тримає ніяких образ та бажає щастя молодятам.

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.