“Я божеволію”. Ірина Білик публічно зізналася в коханні колишньому чоловіку Дмитру Коляденко: буде весілля?

Знаменита українська співачка Ірина Білик вразила мережу черговим зізнанням щодо свого колишнього чоловіка Дмитра Коляденка, з яким вона багато часу проводить разом.

Ірина Білик розлучилася з Дмитром Коляденком багато років тому. Однак їхні стосунки — достойний приклад того, як можна налагодити взаємини, відродити дружбу і навіть кохання.

Ірина Білик зізналася у почуттях до свого колишнього чоловіка Дмитра Коляденка

Після свого розриву з чоловіком Асланом Ахмадовим співачка багато часу проводить саме зі своїм екс-благовірним.І в пресі вже активно поговорять про те, що насправді між зірками знову любов. Варто відзначити, що знаменитості лише підливають у цьому питанні олії у вогонь.

Ірина Білик зробила публічне зізнання у коханні до Дмитра Коляденко

Діма Коляденко та Ірина Білик
Ірина Білик зробила публічне зізнання у коханні до Дмитра Коляденко. Архівна фотографія екс-подружжя

Так, нещодавно Ірина Білик оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram черговий зізнання у почуттях до колишнього чоловіка.

“Скільки років я тебе знаю, Дімо, ти завжди був цікавий для мене у всьому! Насамперед я божеволію від твоєї захопленості цим іноді дивним світом! Ти любиш людей і я люблю тебе за це! Ти диво – майстер і актор! З днем ​​Народження, мій коханий!” – Написала Білик на своїй сторінці в Instagram.

Дмитро Коляденко зізнався, чому вони так і не одружилися з Білик
Ірина Білик зробила публічне зізнання у коханні до Дмитра Коляденко. Свіжий кадр екс-подружжя

Саме такий текст зірка присвятила для Коляденко у його 52-й день народження.

Нагадуємо, що зараз Ірина Білик, за офіційною версією, абсолютно самотня. Артистка виховує маленького сина від колишнього чоловіка Табріза. Разом з хлопчиком вони живуть разом без батька вже 4 роки. Так, спочатку Аслан не повертався в Україну до сім’ї через нібито пандемію та неможливість перетнути кордон, але пізніше Ірина заявила, що її чоловік шукає відмовки, щоб не бачитися зі своєю сім’єю. Врешті-решт, було прийняте рішення про розлучення.

Після початку повномасштабної війни в Україні Аслан підтримав свою дружину та засудив російську агресію. Спочатку зірка покинув москву та знаходився в Айзербаджані, але згодом все ж таки повернувся, чим викликав критику зі сторони української аудиторії.

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.