“Наша історія закінчилась”: Неля Шовкопляс з “Сніданку з 1+1” публічно зізналася, що не живе з чоловіком

Відома українська ведуча Неля Шовкопляс вперше зізналася про те, що проходить через серйозну кризу у стосунках зі своїм чоловіком. Що ж сталося?

Неля Шовкопляс полюбилася українському глядачу завдяки своєму безкінечному оптимізму. Зірка вміє налаштувати на потрібний лад, що так високо цінується зранку. Тому зовсім не дивно, що телеведуча закріпилася у ранковому форматі.

Своє особисте життя вона завжди берегла від публічності. Зокрема її чоловік майже ніколи не з’являвся з зіркою на світських заходах, а також не фігурував у її публікаціях на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Неля наголошувала, що її обранець дуже цінує свою приватність. Однак 2 місяці тому вона повідомила, що у них з благовірним серйозна криза в стосунках. Прозвучало дане зізнання на заході Ілони Гвоздьової.

Неля Шовкопляс зізналася про кризу у стосунках з чоловіком

Неля Шовкопляс переплюнула показала свої нескромні фото
Неля Шовкопляс публічно зізналася, що не живе зі своїм чоловіком

Нещодавно Неля дала ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Доротюк, в якому відповіла на її запитання стосовно шлюбу та її взаємин з чоловіком. Телеведуча підтвердила, що вони не живуть разом, хоча зізналася на сподівання щодо налагодження стосунків.

“Знаєш якось так дивно війна когось розводить, когось зводить навпаки, в мене відчуття таке, що ми зробили дуже велику переоцінку цінностей. При тому що я така, дівчина з характером. І я знаєш над чимось думаю, десь щось мені так, десь щось не так, але я би так сказала, у мене немає відчуття, що наша історія закінчилась. Можливо навіть все буде добре. Тому що тоді її на заході я озвучила, що ми не живемо разом. Я озвучила це, і це справді так. Але от саме через півроку після початку війни повномасштабної от враження таке, знаєш, що ми дуже різко подорослішали. І величезна кількість претензій відпала і ти як наче бачиш людину абсолютно інакше. І ти починаєш думати: а можливо можна ще поборотися? За ці стосунки… Не рубати їх там, не розходитись, не розлучатися, можливо можна щось зробити, і ми зараз в такому стані перебуваємо”

При цьому Неля зізналася, що вони вже подавали заяву на розлучення. Сталося це напередодні повномасштабної війни. Однак зараз пара поки що не готова розставатися.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.