Кум Лободи Анатолій Анатоліч отримав неприємну травму на футболі: не тим місцем, про яке всі подумали

Не завжди активні ігри проходять безболісно. Український телеведучий Анатолій Анатоліч на власному досвіді переконався - футбол небезпечна гра.

Анатолій Аналоліч відомий український телеведучий та блогер. Наразі веде калан на YouTube під назвою “Зе Інтерв’юер”. На каналі ведучий розповідає про новини, а також бере інтерв’ю в українських зірок.

Інтерв’юер Анатолій Анатоліч, під час активних ігор, отримав травму. Анатолій грав в футбол і не передбачав болісне продовження дня. Блогер зламав палець, про що повідомив в Instagram. В сторіс на своїй сторінці він виклав фото з місця подій а також відео зі швидкої.

Анатолій Анатоліч отримав неприємну травму на футболі
Анатолій Анатоліч отримав неприємну травму на футболі

Інтерв’юер не втрачає духу. В своєму телеграм каналі жартує та порівнює стан пальців на ногах з жестом “peace”.

Анатоліч жартує про травму
Анатоліч жартує про травму

Власниця музичної компанії, дружина Юлія Бойко, відреагувала на інцидент миттєво, саме вона забрала травмованого Анатолія з лікарні та виклала свої емоції в сторіс. Лікарі наклали гіпс на ногу блогера. Ходити з ним потрібно мінімум 3 тижні.

“Тільки Динамо! Тільки перемога!” – жартує Анатоліч.

Дружина забирає Анатолія Анатоліча з лікарні
Дружина забирає Анатолія Анатоліча з лікарні

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення родина Анатолія виїхала у Францію. Поки Дружина з трьома дітьми залишались у Парижі, шоумен жив на дві країни. Пробули рідні блогера за кордоном 11 місяців, та навесні повернулись додому. Думки залишитись житу у Франціі не було. Незважаючи на комфортне життя за кордоном, Юлю та дітей постійно тягнуло додому. Анатолій підтримав рішення дружини повернутися на батьківщину.

“Ми всі скучили за нашим домом. У мене багато роботи. А дівчата мріють про своїх собак та свій дім. Попереду весна вдома і перемога” – зазначила Юла в Instagram.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.