Зірка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко приголомшила фанатів новиною: лікується від хвороби Лайма – 28-денний курс

Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко після відпочинку в Карпатах заразилася хворобою Лайма, яка виникла від результату укусу кліща, тому наразі знаменитість проходить курс лікування.

Так, знаменита артистка гумористичного напрямку Вікторія Булітко зізналася, що місяць тому під час відпочинку в Карпатах отримала укус кліща, який приніс за собою неприємні наслідки. Лікарі діагностували в зірки хворобу Лайма, тому вона вирішила розповіла детальніше, як все сталося, аби попередити своїх прихильників.

Зі слів Вікторії, під час відпочинку з друзями, коли вона з колегою Євгеном Сморигіним вирішила назбирати гриби в лісі, в цей день і стався даний неприємний інцидент. Після укусу кліща знаменитість викликала медиків, аби фахівці змогли дістати паразита з її шкіри.

Однак Вікторія Булітко дещо безвідповідально поставилася до свого здоров’я, адже навіть на прохання друзів здати всі аналізи відмовилася, адже тоді почувала себе добре. Зізналася, що просто не бачила сенсу йти до медиків для детального обстеження.

Найцікавіше було далі, адже Вікторія Булітко таки погодилася на вмовляння колег та друзів, які відпочивали з нею того дня, здати всі аналізи та відвідати лабораторію. Результати не показали серйозних проблем та порушень, все було в нормі й зірка видихнула з полегшенням, втім, ненадовго.

Вікторія Булітко
Вікторія Булітко лікується від хвороби Лайма

Після відвідання медиків гумористка відчувала стан укусу комара, адже тіло чесалося, а сама пляма, яка виступила на шкірі почала ставати помітнішою, а згодом тих “прищиків”, які притаманні від наслідків комариних укусів розвелося ще більше. Після цього Вікторія зрозуміла, що з нею відбувається щось незрозуміле і звернулася за допомогою до дерматолога.

Фахівець відправив пацієнтку здати детальний аналіз крові саме на хворобу Лайма. Результат обстежень виявив, що актриса від кліща отримала від нього заразу. Вікторія Булітко поділилася, що тепер проходить 28-денний курс лікування антибіотиками. З розповіді знаменитості розуміємо, як важливо не бути байдужими до свого здоров’я та вчасно вміти виявляти хвороби, прислухаючись до свого організму.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.