73-річний Михайло Поплавський “зацінив” 23-річну дружину Остапчука ще на її випускному: що тут відбувається

Відомий український музикант та співаючий ректор Михайло Поплавський відреагував на фотографію Катерини Полтавської зі школи. Усі деталі в статті.

Минулого року український шоу-бізнес поповнила ще одна пара з неймовірною різницею у віці. На цей раз це Володимир Остапчук та Катерина Полтавська, яка молодша за свого чоловіка на 16 років.

Катерина Полтавська
Михайло Поплавський публічно приділив увагу дружині Володимира Остапчука

І хоча зараз дівчина вже активно стає частиною світського кола, а також будує продюсерську кар’єру, ще 5 років тому вона закінчила школу.

Михайло Поплавський публічно приділив увагу дружині Володимира Остапчука

Згадати про це можна, просто продивляючись її акаунт в соціальній мережі Instagram. Так, свого часу зірка оприлюднила на особистій сторінці фотографію з випускного. Але як не дивно такі видатні постаті в українському шоу-бізнесі як Михайло Поплавський вже переглянули та зацінили контент.

Михайло Поплавський публічно приділив увагу дружині Володимира Остапчука

До речі, у той день Катерина постала у легкій сукні з квітами та на підборах. Дівчина і раніше була дуже стрункою та вродливою. Тож з тих часів мало що змінилося.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні мережею поповзли чутки про розлучення Володимира Остапчука та Христини Горняк. Цій інформації передував гучний скандал, який розгорнувся між телеведучим та його першою дружиною Оленою Войченко, яка евакуювалася разом з дітьми та переїхала до Канади. Причину розставання з другою благовірною Володимир досі так і не озвучив.

Хоча жінка завжди говорила про те, що у подібному випадку розійтися максимально спокійно та без публічних звинувачень, реалізувати їй це не вдалося.

Після того, як Остапчук з Полтавською засвітилися у будинку телеведучого з нотаріусинею, остання доволі бурхливо відреагувала та попередила пару у своєму акаунті, що вона буде вимушена звернутися до юристів, якщо діло і надалі піде таким чином. Також вона неодноразово нагадала про те, що маєток має бути розділений навпіл. Катерина від цієї страви відхрещується і жодним чином не коментує слова Христини.

Схожі статті