Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про розставання з ведучим: “Дається дуже складно”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше прокоментувала свою тривалу розлуку з чоловіком та розповіла про свої почуття.

Вперше за повномасштабну війну Григорій Решетнік вивіз свою дружину Христину та трьох дітей за кордон. Чоловік повідомив, що приймав прийняв таке рішення у зв’язку з отриманою роботою: в Італії він мав провести весілля і вирішив поєднати корисне з приємним, адже йому так чи інакше довелося б їхати у подорож.

Звісно, не обійшлося без критики в мережі, після того як користувачі побачили, що Григорій та Христина публікують щасливі кадри з-за кордону. Останні отримали доволі солідну порцію хейту. Втім, Григорій настояв на своєму. Мовляв, його сім’я звикла відпочивати і заслужила трохи розслабитися за півтора року.

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про розставання з ведучим

Христина Решетнік більше не ховає округлий живіт та ощасливила сімʼю – Григорій чекає доньку
Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про розставання з ведучим

Втім, Григорій до України повернувся, а його сім’я — ні. Обидва одразу ж дали зрозуміти, що дані зміни не несуть жодного негативного змісту. Просто Христина насолоджується сонячною Італією разом з дітьми, поки Решетнік працює та заробляє. У зв’язку з тривалою розлукою та розставанням з чоловіком блогерка навіть зробила публікацію про це.

Христина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку фотографій з чоловіком, у дописі до якої написала, що неймовірно складно переносить дні, коли Григорія немає поруч.

“Для мене і для дітей розлука з коханим, і татком дається дуже складно. Ми звикли постійно бути разом 24/7. І для нас це не проблема, ба навпаки, нам цікаво разом, нам весело разом, і коли не разом – наче немає якоїсь частини тіла – такі відчуття. Рахую дні до того моменту, коли зможу знову тебе обійняти”

Примітно, що Григорій також не забуває виразити свої найтепліші почуття до коханої дружини та регулярно нагадує їй про свою любов на особистій сторінці.

Тим часом діти неабияк насолоджуються Європою, багато грають та виснажують зіркову маму, яка перевозить їх з локації на локацію.

Нагадуємо, що у Григорія та хрестини троє спільних синів. У хлопчиків невелика різниця у віці. Станом на 24 лютого телеведучий міг евакуюватися разом з родиною, але не зробив цього.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.