“Не питай в Арестовича, питай у Марії”: Полякова прорекламувала діяльність доньки, що обійшла народного краша

З самого початку повномасштабної війни радник Офісу президента Олексій Арестович став для українського народу справжнім заспокійливим, який до того ж мав здібності передбачати майбутнє.

Звісно, в той важкий і геть незрозумілий період для кожного з нас така людина була порятунком. Але варто зазначити, що Арестович професійний психолог і він точно знає, як керувати підсвідомістю широкої аудиторії людей. Тому у своїх промовах, чоловік застосовував свої вміння та знання і це насправді працювало довгий час. Та все має особливість змінюватися і це нормально, бо всі ми живі люди і живемо непередбачуване життя.

Олексій Арестович

Тому, в один момент сталося так, що Арестович почав переходити грань і припинив контролювати свої висловлювання та думки щодо ситуації в Україні. І це зіграло з ним злий жарт. Адже тепер він екс-радник Офісу президента, а також втратив свою народну любов.

Також за останній час люди почали вірити у карти Таро, адже іноді вони дійсно змінюють життя людей і дають гарні підказки. До того ж зараз ця професія набуває шаленої популярності серед жінок, як молодих, так і у віці. І дочка відомої співачки Олі Полякової Маша не стала виключенням.

Дівчинка вирішила опанувати майстерність таролога і почати працювати з людьми. Але для початку поговорімо про самі карти. Отже, Таро – це карти з ілюстраціями, які мають своє значення. Таро служать людям для відкриття прихованих істин вже впродовж тисячоліть. Їх використовують для того, щоб зрозуміти, як людина себе відчуває в залежності від свого запиту і дати певну відповідь.

Насправді ця техніка умовного передбачення є дуже дієвою, адже це ніби розмова з самим собою та просвітлення думок в голові. Вони дають підказки, але обрамлюють їх самі люди.

Тож, днями Ольга виклала у себе в сторіс пост Марії з професійної сторінки таролога і підписала дуже жартівливо:

“Хочеш взнати що тебе чекає? Не питай в Арестовича, питай у Марії.

Сторіс Олі Полякової

На сторінці дівчини вже понад тисячі підписників, але інформації ще мало, та все попереду.

Схожі статті