Григорій Решетнік повернувся до дружини після розставання та показав дітей: на ведучого ні краплі не схожі

Знаменитий ведучий Григорій Решетнік показався з родиною після тривалої розлуки та описав свої почуття. Щасливі за родину шанувальники, тим не менш, звернули свою увагу на інше.

Григорій Решетнік був одним із тих зірок, які 24 лютого дуже здивували своїх шанувальників. Вся справа в тому, що багатодітний шоумен вирішив не евакуйовуватися за кордон. Він вивіз свою дружину Христину та маленьких дітей до заходу України і навіть збирався повертатися в Київ, але прохання його синів залишитися все ж таки переважили.

Декілька місяців сім’я знаходилась в Івано-Франківську. Варто відмітити, що своїх батьків з Миколаївщини Григорій також забрав.

Григорій Решетнік повернувся до дружини після розставання

Наймолодший син Решетніків показав нові здібності
Григорій Решетнік повернувся до дружини після розставання

Влітку 2023-го телеведучий все одно нарвався на шквал критики. Вся справа в тому, що отримавши замовлення в Італії, він забрав свою сім’ю на відпочинок. Велика кількість користувачів не зрозуміла цього вчинку та почала активно хейтити сім’ю. Решетнік пояснив, що вирішив поєднати корисне з приємним, а тому його діти отримали прекрасну можливість насолодитися літом в італійському містечку.

Але разом з ними Решетнік не залишився і повернувся на батьківщину. Хоча варто відмітити, він мав на це повне право, як батько трьох неповнолітніх діток.
Христина залишилася зі спадкоємцями сама.

І лише нещодавно родина возз’єдналася, чому вірні фанати були неймовірно раді. Про це Григорій повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. До речі, Іван та Дмитро дуже підросли за цей час і користувачі мережі вже відмічають, наскільки вони схожі на матір. Поки що риси Григорія в них знайти неможливо. Маленький Сашко тим часом занадто маленький, щоб побачити, на кого він більше походить.

Григорій Решетнік повернувся до дружини після розставання. Скріншот коментарів під публікацією телеведучого

До речі, Григорій Решетнік погоджується з тезою, що його сини схожі саме на Христину, адже поставив лайк на коментарі з подібними зауваженнями.

Але хтозна, можливо хлопчики підростуть і ще здивують аудиторією своїми трансформаціями.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.