Легендарна “Ніченька” зазвучить по-новому: Тіна Кароль в середині вересня випустить україномовну версію пісні

Тіна Кароль – одна з найпопулярніших українських співачок українського шоу-бізнесу, оскільки її пісні дійсно чіпляють та можуть розчулити до сліз. Також вона має унікальний голос.

Тіна має сильний вплив на молоде покоління, адже крім свого неймовірного таланту вона ще й людина з великої літери, бо Кароль вже неодноразово допомагала людям, які цього насправді потребують. Співачка за власні кошти купувала учасникам “Голосу країни” квартиру. А це багато чого вартує, бо це показує широту її душі.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна ніколи не була слабкою, адже вона доволі рано залишилась без чоловіка і всі задачі звалила на себе. Сюди ж входило і виховання сина, і робота, і бізнес. Саме тому, що довгі роки співачка все тягнула на собі, вона змогла стати справжньою зіркою  влаштувати своє життя так, як їй того хотілося.

Зараз Кароль і досі вважають єдиною українською поп-дівою, яка з кожним разом вражає все більше і більше, оскільки її пісні набувають нових сенсів та нового звучання. Але є в її арсеналі й ті пісні які роками не виходять з пам’яті слухачів. Але вони написані російською, бо раніше мовне питання не стояло настільки гостро, як зараз.

Певно всі пам’ятають ліричну пісню Кароль “Ніченька”, яку вона ще заспівала напівоголеною у кліпі, і він всім запам’ятався через драматизм. Ця пісня дійсно може й досі зачіпати, але слухати її вже навряд чи хтось буде.

Інформація про переклад пісні
Інформація про переклад пісні

Саме тому Тіна вирішила перекласти цей трек українською та додати їй нового звучання і дати новий, не менш серйозний і сильний сенс. Але нову версію легендарної пісні ми всі зможемо почути в середині вересня і виконана вона буде не Кароль.  Трек вийде 15-го числа, коли артистка нарешті презентує її своїм відданим слухачам, які довго чекали на цю мить разом з виконавцем ОКS.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.