“Він буде хорошим татом”: Даша Астаф’єва розповіла про майбутнє поповнення в сімʼї та батька дитини

Знаменита українська співачка та модель Даша Астаф'єва розповіла про свої почуття, пов'язані з материнством та бажанням стати мамою. Хто наштовхнув зірку на такі думки?

Здається, що таку красуню як Даша Астаф’єва будь-який чоловік був би неймовірно щасливий відвести під вінець. Однак, як це часто буває, очікування шанувальників були обманутими: вони так і не дочекалися на пишне весілля та бурхливе кохання, яким артистка могла б поділитися зі своїми фанатами.

Даша Астаф’єва розповіла про майбутнє поповнення в сімʼї та батька дитини

Участь Астаф'євої у Фабриці зірок
Даша Астаф’єва розповіла про майбутнє поповнення в сімʼї та батька дитини

Втім, у серці артистки все ж таки був чоловік, від якого вона мріяла народити дитя. В одному зі своїх інтерв’ю зірка розповіла про своє кохання до Артема Кіма, з якими вона зустрічалася близько 5 років. На той момент артистка ще не знала, що їх чекає попереду. Незабаром після цієї розмови з журналістами Даша та Артем розстануться.

За словами співачки, коли вона побачила майбутнього коханого, одразу ж зрозуміла, що хоче народити від нього дитину. Почуття також довели її до мрії про заміжжя, втім вийти заміж за чоловіка їй не судилося. Артема звинуватили у махінаціях та відібрали паспорт.

Впродовж 5 років артистка неабияк підтримувала свого коханого, була поруч та чекала, коли ж все налагодиться, аби стати його офіційною дружиною. Незабаром після того, як Кіма виправдали Даша від нього пішла.

“Я хотіла дитину з першого дня, як зустріла Артема. Він покликав мене на першу зустріч, але замість того, щоб слухати його, я сиділа і думала, яким він буде добрим батьком”

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Даша залишилася в Україні та не стала тікати за кордон. Красуня чистила картоплю у столовій, яка годувала переселенців. Півтора роки тому Астаф’єва стала прикладом для інших зірок, адже поки одні шукали прихистку в Європі, інші ставили у приклад всесвітньо відому модель, яка не шкодувала своїх рук та підтримувала свою країну не словом, а реальним ділом.

Зараз її активно кличуть на різноманітні інтерв’ю та подкасти, спілкуються на рахунок культури та шоу-бізнесу, обговорюють з нею мовне питання. Безумовно за цей час репутація Даші неабияк виросла.

Схожі статті