39-років у шлюбі: Екс-президент України Петро Порошенко привітав кохану дружину з річницею весілля

Петро Порошенко привітав свою неперевершену дружину Марину з 39 річницею весілля. П'ятий президент загадав бажання, що об'єднує усіх українців.

Петро Порошенко одружився досить рано, у 18 років. Познайомилася пара бувши студентами, у гуртожитку на дискотеці. Марина на роки старша за чоловіка. З коханою Мариною у шлюбі, експрезидент має 4-х дітей. Багатодітні батьки виховали двох синів та двійнятко дочок, до речі, Петро Олексійович був присутній на всіх пологах дружини. Також відомо, що подружжя має двох онуків. А голова сімейства запевняє, що знає секрет ідеального шлюбу.

Петро Порошенко привітав дружину з річницею весілля
Петро Порошенко привітав дружину з річницею весілля

Порошенко впевнений, ідеальне подружжя має кохати одне одного. В свою дружину Петро Олексійович закохався з першого погляду. Другою важливою умовою – є довіра. Втім приводів сумніватися, за всі роки спільного життя, ніхто з подружжя не давав. Єдине до чого могла ревнувати Марина – це політична діяльність чоловіка. Також важлива мудрість. Чоловік не перестає дякувати долі за те, що послала йому мудру Марину.

На своїй сторінці в Instagram Петро Олексійовия виклав допис, в якому зворушливо привітав кохану з річницею.  Чоловік подякував дружині за підтримку та любов. А також, експрезидент загадав бажання, що на вустах кожного українця – скорішої перемоги.

В свою чергу, Марина завжди підтримує чоловіка. І на річницю жінка відповіла чоловікові власним дописом. Марина наголосила, живуть з Петром на одному подиху та комфортно відчувають себе разом весь цей час. Дружина відчуває надійність та впевненість поруч з коханим. Порошенко повідомила, що зараз подружжя займається постачанням чергової партії техніки та допомоги українським воїнам. Жінка вірить, будь-яка допомога наближає Україну до перемоги.

Схожі статті