МастерШеф 12 сезон 4 випуск від 16.09.2023: хто з учасників покинув шоу – “Зрозуміло, кого тягнути будуть”

Хто покинув "МастерШеф-12" у 4 випуску від 16.09.2023 вже відомо. Читайте нашу статтю, щоб дізнатися, хто з усіх учасників вилетів на цей раз?

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф-12” у 4 випуску від 16.09.2023. На цей раз з шоу пішла учасниця Ганна.

Примітно, що для аудиторії цей вибір суддів був доволі передбачуваним, і велика кількість фанатів що змогла передрікти її виліт.

Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12

З кожним наступним випуском конкурси в шоу стають все складнішими. На цей раз кулінари вперше зіштовхнулися з тим, наскільки складна та непроста в них мрія. Кожен хотів свій власний ресторан із купою гостей, які насолоджуються авторськими стравами.

І у 4 випуску проекту судді дозволили аматорам наблизитися до цього. Адже перше випробування полягало у написанні резюме та працевлаштуванні на роботу до ресторану. У ролі власників виступили лише 3 учасники.

А от наступний конкурс допоміг розкрити кулінарів в усій красі, адже вони мали здивувати суддів регіональними стравами країни. Справа дійшла і до куліша, і до гарантачки. Ганна не впоралася із завданнями гідно, отримала чорний фартух і вилетіла з проєкту.

Судячи з коментарів під публікаціями на офіційній сторінці шоу соціальній мережі Instagram, глядачі вже починають визначатися зі своїми улюбленцями та тими, кого бажають бачити претендентами на виліт.

Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12
Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні шоу тривалий час було поставлено на паузу. Зокрема і трансляція сезону, який продовжився майже через рік. Звісно, в нових умовах учасники зовсім інакше розкриваються. Тим паче, що тепер всі мають розмовляти українською мовою, а працювати заважають Серени та вимкнення електроенергії. Тим не менш, продюсерам вже вдалося відзняти 2 нових сезони.

Звісно, уся тематика постійно опирається на події в Україні, якби натякаючи на те, що шоуранери не забувають про війну і роблять свій внесок. Учасники то годують переселенців, то влаштовують свято для військових, то розповідають свої особисті історії про те, як вони провели 2022-й.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.