Маша Єфросиніна розповіла, що чекає на Влада Яму після втечі до Сполучених Штатів: “Ви здивуєтесь”

Знаменита вітчизняна телеведуча Маша Єфросиніна вперше розповіла, що думає про знаменитих українських чоловіків, що виїхали за кордон. Усі деталі в статті.

Як відомо серед українських артистів є багато чоловіків, які після початку повномасштабної війни в Україні прийняли рішення втекти за кордон. Хтось це зробив цілком законно, маючи дозвіл через багатодітність, хтось встиг виїхати заздалегідь, а після 24 лютого просто не повернувся.

Влад Яма стверджує, що виїхав до Сполучених Штатів Америки цілком легально, хоча його колеги неодноразово ставили слова хореографа під сумнів.

Маша Єфросиніна поділилася думками щодо втечі Влада Ями

Влад Яма і Олег Винник відповіли, чи повернуться в Україну
Маша Єфросиніна поділилася думками щодо втечі Влада Ями

На даний момент танцюрист заробляє у хореографічній школі в Маямі. Його єдиний син Леон відвідує школу, а дружина Ліліана звикає до нових реалій  та поступово відновлює роботу над власним блогом. До зірки ставляться по-різному: хтось відвідує його сторінку спеціально, щоб залишити гнівний коментар та нагадати йому про те, що Батьківщина знаходиться в небезпеці, а хтось навпаки активно підтримує та намагається захистити кумира.

Нещодавно знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна висловилася на рахунок зірок-втікачів, таких як Влад Яма та Олег Винник та розповіла, що на них чекає в майбутньому.

Проблеми у шлюбі Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва вийшли назовні
Маша Єфросиніна поділилася думками щодо втечі Влада Ями

Зокрема, зірка дала зрозуміти, що пік їхньої слави неминуче пройшов і каталізатором для цього стала сама втеча. Мовляв, Олег Винник більше не буде збирати стадіони в Україні, а Влад Яма навряд отримає крісло судді, що колись йому приносило великі доходи.

“Ви здивуєтеся, якщо Винник зараз збере “Олімпійський”? Я здивуюся. От я дійсно живу в переконанні, що люди не прийдуть на його концерт у тих кількостях, як приходили раніше, що Влада Яму не посадять у “Танці з зірками”, – заявила Єфросиніна.

Нагадуємо, що Влад Яма неодноразово наголошував, що допомагає Батьківщині, збираючи  великі кошти, що направляє на благодійність.

Тим часом Олег Винник дотримується версії, що лікується за кордоном. Хоча досі музикант не назвав свій діагноз публічно.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.