Дан Балан познайомив Тіну Кароль з мамою: чи прийняла молдавська свекруха українську невістку

Українській поп-діві свого часу випала можливість познайомитися з матірʼю молдавського мачо Дана Балана Людмилою. Як пройшла зустріч дізнайтеся в матеріалі.

Стосунки між Тіною Кароль та Даном Баланом розвивалися доволі стрімко, у якому напрямку вони б не рухалися. Хтось щиро вірив, що вони все ж таки разом, хтось бачив в цьому більше піару заради творчості. І тим не менш, вони виглядали разом просто блискуче. Дійшло до того, що на проєкт “Голос країни”, де і розвивалися події, запросили матір Дана Балана, щоб підлити олії у вогонь. І бажаний ефект не змусив себе чекати, адже в очах глядачів зустрілися майбутня свекруха та невістка.

Мама Дана Балана розповіла, як ставиться до Тіни Кароль

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Мама Дана Балана розповіла, як ставиться до Тіни Кароль

Ба більше, Людмила виконала традиційну весільну пісню, а потім обійнялася з Тіною та Даном, ошелешивши аудиторію. Звісно, на камеру вони були дуже люб’язними, постійно посміхалися і дарували позитив. То чи пройшло знайомство дійсно настільки добре?

Пізніше Людмила дала ексклюзивний коментар для Катерини Осадчої. Вона не змогла відповісти на питання, чи є між її спадкоємцем та поп-дівою роман, і натякнула на співпрацю. Тим не менш, її емоцій від зустрічі залишалися легкими та радісними.

“Ви знаєте, я можу ось відповісти ось як: у нас із Даном смаки однакові. Наприклад, мені дуже подобається коаліція, яку Дан створив з Тіною цього сезону. Я не знаю, що буде далі, але знаю, що Дан завжди слухає своє серце”, – сказала Людмила Балан.

Після цього їхні дороги розійшлися. Але вже через 2 роки Тіна зустрілася з Людмилою в Молдові. Артистка тоді давала великий концерт і змогла нарешті особисто зустрітися з матір’ю Балана. Жінка була неймовірно рада зустріти свою українську колегу, обійнятися з нею, а також вислухала ряд компліментів. Кароль згадала і про сина Людмили, заявивши, що він — найкращий чоловік на світі.

Тоді сподівання фанатів на рахунок стосунків Тіни з Даном розродилися. Також назовні почали виходити вельми цікаві деталі особистого життя виконавця. Наприклад, станом на 24 лютого 2022 він перебував в Києві, про що, звісно, не повідомив.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.