“Українка”. Яніна Соколова публічно розповіла, чим Регіна Тодоренко займається в москві насправді

Відома українська журналістка Яніна Соколовська вперше під час повномасштабної війни звернулася до Регіни Тодоренко та жорстко поставила її на місце.

Після початку повномасштабної війни українці очікували, що відома телеведуча Регіна Тодоренко виїде з російської федерації з чоловіком чи без та виступить за свою батьківщину. Однак, все склалося абсолютно інакшим чином і навіть загибель колишнього хлопця не змінила її позиції.

Щоб відгородитися від критики колишніх співвітчизників зірка просто заблокувала їм доступ до своїх соціальних мереж, а тому українці просто не знають, чим зараз займається телеведуча.

Втім, Яніна Соколова нагадала країні про телеведучу, яка свою кар’єру розпочинала саме на українському телебаченні, а також розповіла, що приховується від їх очей.

Яніна Соколова розповіла, чим Регіна Тодоренко займається в москві

Регіна Тодоренко із чоловіком Владом Топаловим
Яніна Соколова публічно розповіла, чим Регіна Тодоренко займається в москві

Так, якщо раніше Регіна стверджувала, що не може виступити проти дій російської федерації відкрито нібито через свого чоловіка Влада Топалова, то зараз вона активно подорожує її теренами та розповідає про те, які красиві краєвиди у держави, яка 9 років тому вторглася на її батьківщину.

Соколова не змогла пройти повз цього фіаско та висловила свою думку.

“Регіна давно вже живе у москві. Після початку повномасштабної війни вона затихла, не каже жодного слова, навіть у дні жахливих обс**ілів рідної Одеси, на тлі смертей людей, там тиша… Ну, а якщо зайти на її Instagram, то там вона співає оди російським містам, які вона завітала. Як вразила її Тюмень… Не вразила Регіну, схоже, доля рідної країни. Загалом поф*г, наполегливо мовчить про злочини рф проти України, при тому, що батьки ведучої продовжують жити в Одесі”, – заявила журналістка.

І варто відмітити, що навряд Топалов змушував її розповідати своїм підписникам, наскільки красива росія. При цьому ще декілька місяців тому Тодоренко говорила про те, як хоче побувати в рідній Одесі, тож Яніна Соколова нагадала їй, що вона може приїхати в будь-який момент.

“Регіно, ти приїжджай, там буде видно. Чекаємо!” – Потролила Тодоренко Соколова.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.