50-річна Руслана Лижичко нарешті повідомила про поповнення: ось чому поїхала з України до Туреччини (ФОТО)

Відома українська співачка та перша артистка, що принесла перемогу Україні в пісенному конкурсі "Євробачення", Руслана Лижичко, поділилася з якою метою поїхала до Туреччини.

Ця видатна зірка шоубізнесу неодноразово відвідувала різні країни світу, задля проведення шоу. Руслана активно долучається до роботи зі світовою громадськістю та робить акцент на проблемі війни в Україні. Зароблені кошти з концертів Лижичко залучає на підтримку українських військових та громадянан, які постраждали від російської агресії.

Днями артистка відвідала Туреччину, там вона представила аудиторії своє нове музичне відео. Про це Лижичко повідомила на своїй сторінці в Instagram, поділившись чарівними кадрами з виступу. Співачка залишає опис під фото:

“Чекаємо на Лірницю, що сповістить про невідворотність Перемоги Світла над темрявою”

Руслана Лижичко показала, чому поїхала з України до Туреччини
Руслана Лижичко показала, чому поїхала з України до Туреччини

Прем’єра була символічною, адже саме з Туреччини вона привезла Україні першу перемогу в “Євробаченні” у 2004 році, що проходило у місті Стамбул. Руслана з нетерпінням чекає можливості поділитись посиланням на новий відеокліп “Лірниця” зі своїми шанувальниками.

“Як тільки відео буде доступне для перегляду онлайн, одразу розмістимо посилання на нього.”,- повідомляє співачка

За словами Руслани Лижичко, при створенні нової пісні використовувалися етнічні вокальні мотиви, які вона зібрала під час своїх експедицій у 2001 році, а також з колекції відомого мольфара Михайла Нечая.

Артистка підкреслила, що процес створення музики в умовах війни виявився надзвичайно складним. Він вимагає особливої сили духу та відданості справі.

Руслана Лижичко показала, чому поїхала з України до Туреччини
Руслана Лижичко показала, чому поїхала з України до Туреччини

Крім того, Лижичко зауважила, що українці загубили свій ритм. Її слова відображають прагнення не лише створювати музику, але й підтримувати співвітчизників та нагадувати про важливість єдності та культурної спадщини України навіть у найважчі часи:

“Ми не знаємо свої ритми. До нас дійшли тільки мелодії. Тому дослідити і вивчити, що таке справжній істинний український автентичний ритм, можна було тільки ретельно досліджуючи і шукаючи з різних джерел саме по відчуттю, по біту серця”

Схожі статті