Зірка ТСН Марічка Падалко розсекретила справжню причину свого розлучення: “Цікавить один чоловік”

Телеведуча Марічка Падалко відверто розповіла про особисте життя. Зірка розсекретила деталі свого першого шлюбу та навіть поділилась планами про народження четвертої дитини.

У вересні цього року, відома українська телеведуча та журналістка Марічка Падалко з’явилась у інтерв’ю для YouTube каналу радіоведучого Слави Дьоміна.

У розмові з ютубером, Падалко вперше вирішила відкритись та відверто поговорити про деталі особистого життя.

Перший шлюб

Марічка розповіла, що стосунки з першим чоловіком зародились ще коли дівчині було 14 років. Та попри такий юний вік, пара будувала спільне майбутнє протягом 15 років. Не зважаючи на тривалий час перебування у шлюбі, пара не мала дітей. Можливо, саме відсутність малечі від ексчоловіка повпливала на таке нелегке рішення, як розлучення.

Другий шлюб

Вперше про розрив стосунків телеведуча заговорила у 2005 році. А вже у 2010, Марічка Падалко вийшла заміж за журналіста і колишнього нардепа Єгора Соболєва. Зараз подружжя виховує трьох спільних дітей-підлітків. Це 16-річний син Михайло та дві доньки, 14-річна Марія та 13-річна Катерина. Також Падалко має 20-річну падчерку Алісу від попереднього шлюбу Соболєва.

Марічка Падалко розсекретила справжню причину свого розлучення

Знайомство з майбутнім обранцем

Знайомство двох журналістів відбулося, коли обоє ще були в різних шлюбах. Вони зустрілись на спільній вечірці у Андрія Шевченка і з того часу почали спілкуватись парами. Згодом Падалко та Соболєв збагнули, що мають почуття одне до одного, проте розлучатись зі своєю дружиною Єгор не квапився. Він не хотів руйнувати стосунки із донькою Алісою.

Врешті Марічка Падалко та Єгор Соболєв побрались. Зараз вони щасливі, що мають таку чудову багатодітну родину. Ведуча навіть зізнавалась, що розглядала можливість народження четвертої дитини. Проте чоловік, що зараз боронить Україну на фронті, відговорив її від такої ідеї. Соболєв стверджує, що наразі їм потрібно зосередитися на вихованні трьох дітей.

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.