Тоня Матвієнко народила позашлюбну дитину чоловіку, з яким познайомилася на “Голосі країни”: хто він

Відома українська співачка та спадкоємиця легенди вітчизняної естради Ніна Митрофанівна Матвієнко Тоня Матвієнко зустріла своє щастя на вокальному конкурсі.

Тоня Матвієнко — унікальний випадок в українському шоу-бізнесі, адже вона народила свою дочку у 16 років. Дівчинка Уляна з’явилася у доволі класичних обставинах: пара ще не була достатньо зрілою, щоб побудувати здорові та міцні відносини.

Близько 10 років артистка намагалася налагодити взаємини з батьком своєї дитини, але, врешті-решт, вирішила не триматися за нього. Коли дівчинка підросла з’явилася можливість будувати сценічну кар’єру, тож Тоня рушила на кастинг “Голосу країни”, і маючи неймовірний ніжний голос, вона, звісно, його пройшла.

Історія кохання Тоні Матвієнко

Які стосунки склалися між Арсеном та мамою Тоні Матвієнко
Історія кохання Тоні Матвієнко

З того моменту її життя кардинально змінилося, адже вона зустріла Арсена Мірзояна, який на той момент був одружений. Хімія між ними була настільки сильною, що відчувалася через екран. І хоча на виконавця вдома чекала дружина з дітьми, він не зміг протистояти чарівності нової знайомої.

Тоня Матвієнко зізналася, що справді стала розлучницею
Історія кохання Тоні Матвієнко

Після завершення конкурсу зірки рушили у концертний тур, який тривав рік. І під час гастролей їхній роман розвивався настільки стрімко, що після повернення Мірзоян прийняв рішення розлучитися з дружиною. Тоня завагітніла і народила своєму обранцю дівчинку Ніну.

Усі свої гроші Мірзоян залишив колишній сім’ї, а поселився у будинку Ніни Митрофанівни, хоча жінка була проти стосунків дочки з одруженим, не заважала їхньому щастю і змогла полюбити зятя, як сина.

Тоня в свою чергу докладає зусиль, щоб мати хороші взаємини з синами свого коханого. Сім’я часто їздить разом на відпочинок та різноманітні заходи.

Після початку повномасштабної війни в Україні Матвієнко довелося евакуюватися. Тоді розпочалося справжнє випробування для їхніх стосунків, яке шалена кількість сімей не пройшла. Тоня зізналася, що і в них сталася криза, але вони змогли її подолати.

Зараз сім’я разом, і хоча не переїхала на омріяну квартиру, як планувала до війни, їздить разом на концерти та публікує спільні кадри.

Схожі статті