Ігор Кондратюк забирає військову зарплатню Віталія Козловського, який захищає Україну: “У мене є лише надія”

Знаменитий український саунд-продюсер Вадим Лисиця повідомив про те, що його колега Ігор Кондратюк забирає військову зарплатню Віталія Козловського.

Колись Ігор Кондратюк та Віталій Козловський були не тільки продюсером та підопічним, але й близькими друзями. Чоловіки багато часу проводили разом і здавалося, що цю дружбу не зможе нічого зруйнувати. Однак, між людьми як завжди стали гроші.

Коли співак захотів розірвати контракт, то Кондратюк відреагував доволі жорстко, відібрав у чоловіка права на виконання пісень, а також відсудив неймовірну кількість коштів. Мова йде про сотні тисяч. Втім, виконавець навіть близько не мав таких доходів, і досі сплачує величезний борг.

Окрім того музикант розповідав, що колишній продюсер відправляв до нього людей, які слідкували на концертах, щоб старі хіти ним не виконувалися.

Ігор Кондратюк забирає військову зарплатню Віталія Козловського

Ігор Кондратюк забирає військову зарплатню Віталія Козловського

Після початку повномасштабної війни в Україні Віталій Козловський отримав повістку, після якої пройшов медичний огляд та доєднався до лав Національної гвардії. Втім, зарплатню, яку він отримує Кондратюк відбирає. Варто відмітити, що мова йде не про всю суму, а часткові виплати.

Ігор Кондратюк забирає військову зарплатню Віталія Козловського. Скріншот особистої сторінки продюсера

Про це нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив Вадим Лисиця.

Ігор Кондратюк відповів чоловіку в особистих повідомленнях і заявив, що в нього немає розуму. Однак, продюсер вважає, що подібна поведінка — це дитячий садочок, про що і написав нижче під опублікованим текстом.

В свою чергу Віталій Козловський досі не прокоментував дану новину і, імовірніше за все, не стане, так як після низки інтерв’ю, в яких розповідав про Ігоря Кондратюка, заявив, що допустив помилку, обговорювавши цю проблему публічно.

Конфліктна сторона також не поспішає пояснювати принциповість даного питання. Зазвичай Кондратюк лише обмежується підтвердженням того, що Віталій дійсно йому заборгував, і дуже багато.

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.