МастерШеф 12 сезон 7 випуск від 07.10.2023: хто покинув шоу – “Не рий яму комусь, бо сам в неї потрапиш”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Дізнайтеся детальніше у нашій статті, хто з учасників не впорався з завданнями та вилетів з проєкту.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф-12” у 7 випуску від 07.10.2023. На цей раз з шоу вилетів Дмитро. Чоловік не зміг виправдати очікування судів та був вимушений піти з проєкту.

Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12

Керівник проєкту МастерШеф розповів про зміни на проєкті
Хто покинув МастерШеф-12

Цього разу на учасників чекала кулінарна монополія. Гра, в якій аматори ставали справжніми бізнес-акулами, мали обходитися зі своїми конкурентами дуже жорстко та безжалісно. Крім того, суперникам довелося відверто дурити одне одного, щоб вирвати з рук опонентів перемогу.

Саме в цьому випуску учасником вдалося проявити себе у повній красі, що сподобалося далеко не всім глядачам. У коментарях під публікаціями на офіційній сторінці що в соціальній мережі Instagram можна знайти безліч критичних зауважень на рахунок неймовірної кількості аматорів.

Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12. Скріншот коментарів під публікацією
Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12. Скріншот коментарів під публікацією

В результаті битви чорних фартухів стало зрозуміло, що програє Дмитро. Чоловік не отримав другого шансу та вилетів з шоу.

Нагадуємо, що нові сезони кулінарного проєкту знімаються у в умовах війни. Так, трансляція шоу була призупинена після початку повномасштабного вторгнення, але вже через 9 місяців її відновили. Ба більше, продюсери наважилися знімати шоу під час військових дій і зазнали успіху.

Втім, більшість тем так чи інакше все одно торкаються найболючішої для всіх ситуації в країні. Кухарі то готують без світла, то годують військових, тощо. Зокрема, вони вимушені працювати в умовах повітряних тривог та вимикання електропостачання.

Зазнали змін і умови шоу. Якщо раніше в МастерШеф було чутно російську, то зараз все ведеться українською. Ектор, який ще не опанував мову, користується перекладачем та говорить рідною мовою. Також зараз усі бажаючі можуть передивитися випуск на YouTube одразу після трансляції, що стало великим подарунком для фанатів.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.