“Коли сталося розлучення”: Надя Дорофєєва розповіла про роман з олігархом, який відсидів у вʼязниці

Знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва вперше розповіла про чутки про роман з олігархом, який відсидів у вʼязниці. Артистка зізналася, чи правда це.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва досить довго відмовчувалася після новини про розлучення з Володимиром Дантесом та стосунки з його хорошим другом Михайлом Кацуріним. Ще більшого резонансу вона набула після того, як стало відомо, що колишній чоловік зірки зустрічається з колишньою дружиною обранця самої Наді.

Як зізнаються обидва зірки, у пресі було достатньо багато брехні на рахунок їхнього розставання, однак, що саме не влаштовувало, і що з усього цього було неправдою досі невідомо.

Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про роман з олігархом

Дорофєєва на власному весіллі у 2023 році
Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про роман з олігархом

Зараз Надя вже заміжня жінка. Влітку вона побралася зі своїм новим обранцем, а нещодавно дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, як ставиться до чуток про себе, а також прокоментувала інформацію про її роман з олігархом.

“Я була вражена, коли відбулося розлучення. Боже, що тільки не писали й не придумували, – заявила артистка у своєму коментарі. –  Нещодавно бачила шоу, у якому розповідали, що в мене відносини були з кимось, хтось про це дізнався. Якийсь олігарх, який мені з тюрми…”

Також артистка не оминула у своєму інтерв’ю чутки про вагітність і зізналася, що гадки не має, звідки вони беруться. Хіба що не так давно співачка зрозуміла, що має реагувати на подібну інформацію в мережі, а тому створює смішні ролики, в яких показує, як реагує на прочитане в інтернеті.

Нагадуємо, що про розлучення Наді та Володимира стало відомо після 24 лютого, буквально через декілька тижнів. Молоді люди дізналися, що проживали кризу і вирішили поставити крапку у відносинах. Втім, обидва не збиралися розлучатися офіційно. А вже пізніше Дантес розповів, що в них давно були проблеми в шлюбі, і певні події просто зіграли як каталізатор. Пара хотіла позбутися хоча б частини проблем, і побачила можливість у розставанні.

За декілька тижнів до новини гуморист давав ексклюзивне інтерв’ю у себе вдома і ще тоді пара грала закоханих, і не видавала правду.

Схожі статті