Мартиновська поставила крапку у чутках про роман із Хіменесом-Браво: закохана в колегу і почувається коханою

Відома українська шеф-кухар Ольга Мартиновська вперше розповіла про те, що перебуває у любовних стосунках зі своїм колегою. Хто підкорив серце зірки?

Багато років Ольгу Мартиновську підозрюють у любовних стосунках саме з колегами. Пліткували про її зв’язок з Володимиром Ярославським, з яким вона міцно дружить і постійно проводить час та Ектором Хіменесом-Браво, який також для неї є дуже важливим.

Тим не менш, в усіх випадках Ольга завжди спростовувала дані чутки і говорила про те, що їх об’єднують лише товариські відносини. При цьому її маленька донечка Віра від шлюбу з колишнім чоловіком Іваном вважає, що колумбієць є її хрещеним батьком, а з Володимиром неймовірно добре ладнає.

Ольга Мартиновська відповіла, чи має любовні стосунки з Хіменесом-Браво

Час від часу Мартиновська підливала олії у вогонь. Наприклад, публікувала фотографії з Ярославським з сауни, поставши з чоловіком лише в одних рушниках, а іншого разу зірка дала разом з колегою інтерв’ю, в якому опитувалися лише подружжя та закохані пари, так як стаття робилася на честь 14 лютого.

Ольга Мартиновська зізналася, що не шкодує про розлучення
Ольга Мартиновська відповіла, чи має любовні стосунки з Хіменесом-Браво

Нещодавно шеф-кухар дала ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Доротюк. Вперше за багато років зірка знову відкрилася своїм шанувальникам і розповіла про те, що відбувається в її житті і стало відомо, що місяць тому кулінар вступила у любовні стосунки і до того ж зі своїм колегою.

Але, на жаль, це не Володимир Ярославський, і судячи з усього, не Ектор Хіменес-Браво. Чоловік вже давно перебуває у стосунках з молодою жінкою, яка зараз знаходиться в евакуації в Польщі. І на рахунок неї шеф-кухар доволі серйозний.

Ім’я коханого Ольга Мартиновська також не розкриває, але зізнається, він з ресторанного бізнесу, а отже є її колегою.

“Мені здається, що зараз я навіть закохалася. Вперше за багато років. Буквально місяць як почалися нові стосунки, в яких мене так люблять. І мені здається, що це по-справжньому. Ці відносини не вписувалися в мої плани. Далеких планів не будую, але це дуже комфортні стосунки. Я вперше відчула, наскільки класно, коли тебе дуже люблять і ти любиш”

Схожі статті