У сімейне життя Дантеса і Дорофєєвої втрутився інший чоловік: найкращий друг співака виявився не “святим”

Подружжя Надії Дорофєєвої та Володимира Дантеса називали найгарнішою парою українського шоубізнесу. Після розлучення зірок стало відомо, хто ж втрутився у їхнє сімейне життя.

Подружнє життя Дорофєєвої та Дантеса

Ще у 2021 році зіркова пара відсвяткувала ювілей. Тоді Дантес та Дорофєєва вітали одне одного з 10-річчям їхніх стосунків. Співак пригадував найяскравіші моменти життя, що пов’язували його з коханою.

“Третину життя розділили. Як? Я досі не розумію. І вважаю, це справжнє диво. Як і те що ми разом дорослішали і все одно ніщо не похитнуло нашу любов”, – писав Дантес та не мав гадки, чим врешті обернеться це кохання.

У сімейне життя Дантеса і Дорофєєвої втрутився інший чоловік
У сімейне життя Дантеса і Дорофєєвої втрутився інший чоловік

Дорофєєва також поділилась спогадами. Співачка розповіла, що познайомилась з Дантесом у потязі. Артисти їхали на спільний концерт. За словами Надії, Вова тоді взагалі не звертав на неї уваги, тому вона пішла спати у своє купе, а згодом була здивована неочікуваним вчинком Дантеса.

“Через пару годин він різко відкрив двері в моє купе і сказав лише одну фразу: “Надя, я одружуся з тобою”. Після чого відразу пішов”, – казала Дорофєєва.

Розлучення зіркової пари

18 березня 22 року Дантес та Дорофєєва офіційно заявили про розлучення. Наступного дня таку ж заяву зробила ще одна пара – ресторатор Міша Кацурін та блогерка Даша Кацуріна. Зіркові пари дружили між собою, тому мережею почали ширитись чутки про можливий роман Дорофєєвої та Кацуріна. На той час пару неодноразово бачили разом.

У сімейне життя Дантеса і Дорофєєвої втрутився інший чоловік
У сімейне життя Дантеса і Дорофєєвої втрутився інший чоловік

21 червня співачка вперше офіційно заявила про свої нові стосунки та представила аудиторії свого обранця. Бойфрендом співачки, дійсно, став Кацурін.

На одному з інтерв’ю Дантес прокоментував новину та повідомив, що йому вельми цікаво дізнатись подробиці близьких взаємин зірок, коли та за яких обставин це відбулось. Також заявив, що не бачить сенсу в тому, щоб продовжувати підтримувати зв’язок із екскоханою та своїм хорошим другом Мішею Кацуріним.

“Мені немає ніякого сенсу з ним спілкуватися. Ми не проводимо час разом ніколи. Я все чекаю, коли запитають. Ну, закохалися. Але цікаві подробиці. Мені самому цікаво. Я не люблю лицемірство і скритність. Коли люди недоговорюють – це не прикольно”, – Дантес про колишнього друга.

Вже згодом Володимир почав світитися у блозі Даші Кацуріної. Наразі зірки перебувають у стосунках та виховують дітей Кацуріної від першого шлюбу – 7-річну Олександру та 2-річного Івана.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.