Переможець “Голосу країни-13”: хто з фіналістів став найкращим та який приз отримав – це не квартира?

Вже відомо, хто став переможцем 13-го сезону шоу "Голос країни". Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, хто з учасників отримав перемогу.

13-й сезон шоу “Голосу країни” став особливим, так як знімався в абсолютно нових умовах. Так, продюсерами було прийнято рішення про проведення зйомок за територією України, у Європі. Тренерами виступали Надя Дорофєєва, Артем Пивоваров, Юлія Саніна та Іван Клименко.

До фіналу потрапили одразу вісім учасників, однак до суперфіналу лише двоє.

Хто переміг у шоу Голос країни-13

Так, за перемогу боролися від команди Юлії Саніної — Христина Старикова, Галина Печеніжська; від Наді Дорофєєвої – Юрій Городецький, Влад Пелих, Роман Панченко Майрамік Авоян; Стася Чабан виступала від команди Івана Клименка, а Михайло
Панчишин від Артема Пивоварова.

У фінальному двобої зійшлися Юрій Городецький і Михайло Панчишин. Саме ці учасники за результатами голосування були розцінені глядачами, як найсильніші.

У суперфіналі програми “Голос країни-13” учасники вийшли на сцену з тими композиціями, якими вони підкорювали тренерів ще на етапі “сліпих прослуховувань”. Тобто головна традиція шоу не змінилася. Михайло Панчишин заспівав композицію “Невідомий герой”, а Юрій Городецький – “Києве мій”.

Хто переміг у шоу Голос країни-13

Переможцем 13-го сезону “Голосу країни” став підопічний Артема Пивоварова Михайло Панчишин.

Примітно, що не дивлячись на перемогу, переможцеві одразу ж довелося зіштовхнутися з критикою у соціальній мережі. Так, у коментарях під публікацією офіційної сторінки програми велика кількість користувачів залишає критичні зауваження на рахунок того, що “перемога була отримана незаслужено” та через необ’єктивне ставлення до вокаліста через його професію і минуле.

Звичайно, частина аудиторії встала на захист переможця і намагається переконати хейтерів у тому, що у будь-якому випадку чоловік виборов свій тріумф абсолютно справедливо.

Нагадуємо, що уся сума, зароблена на смс-голосуванні буде направлена до реабілітаційного центру “Незламні”, де проходять лікування діти, які постраждали від опіків.

Схожі статті