Переможець “МастерШеф 11” Богдан Шинкарьов після навчання в кулінарній академії асимілювався в Парижі

Переможець шоу "МастерШеф 11" Богдан Шинкарьов успішно закінчив навчання в одній з найкращих кулінарних шкіл світу. Як живе та чим займається чоловік після участі в реаліті?

Богдан Шинкарьов виборов перемогу в 11 сезоні головного кулінарного шоу країни “МастерШеф”. Призовий фонд складав 300 тис. гривень, а також харків’янин отримав можливість навчатись в найвідомішій кулінарній школі світу — Le Cordon Bleu у Парижі.

Діяльність Шинкарьова

Богдан Шинкарьов раніше намагався реалізуватись в кількох сферах. Ще в юному віці він почав захоплюватись стендап-комедією, проте згодом зрозумів, що не готовий витрачати стільки часу, аби досягти успіху в цій ніші. За словами хлопця, він вирішив присвятити себе чомусь серйознішому.

Богдан прагнув будувати кар’єру, яка принесе йому визнання, гроші та можливість подорожувати світом.

Переможець МастерШеф 11 Богдан Шинкарьов показав своє життя в Парижі
Переможець МастерШеф 11 Богдан Шинкарьов показав своє життя в Парижі

На зйомках проєкту “МастерШеф” Шинкарьов також ділився, що є професіональним гравцем у покер:

“Досить швидко в мене почало виходити і мені сподобалось. Я почав розвиватись далі”

Про участь в “МастерШеф”

Богдан розповів, що після того, як заповнив анкету про участь, йому відповіли та запросили на кастинг. Все відбувалось неочікувано швидко, тому підготовка проходила в інтенсивному темпі протягом 10-11 днів.

“Я швидко почав крутити пасту, бо ніколи цього не робив, став приділяти багато часу десертам, щоб спробувати себе в цьому”, – пригадував Шинкарьов.

Життя після перемоги

Кулінар розповів, що після успіху на шоу познайомився з відомим українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенком, зірки навіть проводили спільний ефір.

Переможець МастерШеф 11 Богдан Шинкарьов показав своє життя в Парижі
Переможець МастерШеф 11 Богдан Шинкарьов показав своє життя в Парижі

Згодом Богдан поїхав до Франції та успішно закінчив навчання у Le Cordon Bleu. Днями у своєму фотоблозі чоловік поділився знімком на тлі легендарної Ейфелевої вежі.

Окрім цього Богдан розвиває свій проєкт на YouTube. Тут чоловік публікує розважальні відео та робить кулінарні огляди. Канал вже налічує понад 30 тисяч фоловерів.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.