Віктор Бронюк з “ТІК” вперше розповів про велику кризу у стосунках з дружиною: “Не розмовляти тижнями”

Знаменитий український виконавець Віктор Бронюк вперше розповів, чи ставалося в нього серйозні кризи у стосунках з дружиною, з якою він живе багато років.

Як відомо, Віктор Бронюк доволі рідко дає ексклюзивні інтерв’ю і тим паче майже не розповідає про особисте життя. Чоловік не проявляє активність в соціальних мережах, рідко бере участь у розважальних проектах, а тому в інформаційному просторі його не так багато.

Тим не менш, нещодавно Славі Дьоміну вдалося поговорити з артистом та поставити йому найцікавіші питання, щоб дізнатися, що відбувається у житті Віктора Бронюка.

Віктор Бронюк вперше розповів про велику кризу у стосунках з дружиною

Віктор Бронюк з ТІК ошелешив заявою про те, що йому погрожували з Кварталу
Віктор Бронюк вперше розповів про велику кризу у стосунках з дружиною

Зокрема зайшла мова про його стосунки з дружиною Тетяною, з якою він щасливий у шлюбі вже багато років. Соліст гурту ТІК   не так давно повідомляв про свято у його родині. Артист разом із благовірною відзначав 15 річницю їхнього союзу.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram виконавець зворушливо привітав кохану з кришталевим весіллям. Бронюк подякував дружині за щасливу родину та зазначив, що безмежно її любить.

У інтерв’ю Дьомін поцікавився, чи ставалися між подружжям серйозні кризи чи сварки, які реально могли поставити крапку у їхніх відносинах. Мовляв, подібні речі стаються у великої кількості пар, а навіть найміцніші стосунки здатні зруйнуватися доволі раптово, як це нещодавно, наприклад, сталося у Меріл Стріп. Але Віктор Бронюк запевнив, що дійсно серйозних криз в них ніколи не було.

“Слава Богу, не було. У нас за 15 років спільного життя… Ну ви ж сваритесь? Ну сваримось. Ну ми можемо перекинутися там якимось реченнями, але такого, щоб там тиждень не говорити… Залучити до цього всіх своїх родичів, усіх знайомих, влаштувати показові виступи, — такого не було. Ну щось таке на рівні побутового: щось пообіцяв, і не виконав, хтось когось не почув”, – зізнався Віктор Бронюк у своєму коментарі.

Тоді ж артист розповів, що його дружина дуже хоче з’їздити в Італію, і вмовляє його зробити це, однак благовірний поки що відмовляє їй та хоче влаштувати поїздку після перемоги.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.