Мама Сердючки Інна Білоконь відгуляла пишне весілля і показала неймовірної краси наречену: Суханов обімлів

Знаменита українська акторка Інна Білоконь, яка прославилася роллю матері Вєрки Сердючки, відгуляла розкішне весілля у рідному місті Полтаві.

Тривалий час про особисте життя Інни Білоконь взагалі не було відомо нічого. Зірка веде досить закритий образ існування та захищає родину від публічності. Однак, останні декілька років вона все ж таки відкрилася з абсолютно інших сторін, і шанувальники цьому безумовно раді. Зокрема вона неодноразово показала свого коханого чоловіка, а також познайомила публіку з дітьми.

У акторки є прекрасна старша дочка. Вона безумовно успадкувала красу своєї матері. Що ж стосується її харизми, то це залишається невідомим, адже дівчина жодного разу не брала участі навіть в інтерв’ю.

Інна Білоконь відгуляла пишне весілля

Дочка та чоловік Інни Білоконь
Інна Білоконь відгуляла пишне весілля

І лише нещодавно стало відомо, що спадкоємиця Інни Білоконь стала заміжньою жінкою. Красуня відгуляла розкішне весілля в Полтаві, а її мама звісно засвітилася на торжестві.

Красуня обрала класичний стиль весільної сукні, зробила елегантну зачіску та обрала чарівний букет квітів. Її обранець також віддав дань класиці.

Нагадуємо, що тривалий час пліткували про роман Інни Білоконь з Андрієм Данилко. Справа в тому, що давні друзі неодноразово попадалися в об’єктив під час доволі близького спілкування: молоді люди то трималися за руки, то обіймалися, то цілувалися. Преса прекрасно знала про те, що жінка заміжня та виховує дітей, однак лавину чуток це не зупиняло.

При цьому Андрій Данилко як був холостим, так і залишився. За його словами, йому не вдається побудувати сім’ю, і він вже навіть не сподівається цього зробити. Мовляв, пустив все на самотік. Найбільшого розголосу отримала фотографія, на який Інна та Андрій сидять на тротуарі у Флориді та цілуються в губи. Вона потрапила до мережі абсолютно випадково. Виявляється, це зробив Кравчук, який на той момент знаходився поруч з парою. За його словами, він таким чином намагався довести публіці, що насправді Андрій Данилко має традиційну орієнтацію.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.