Гвоздьова розповіла, як почувається після маммопластики: озвучила стан та ціну естетики – “Це дуже красиво”

Українська танцівниця Ілона Гвоздьова після маммопластики розповіла, як вона почувається, скільки коштувала операція та чи задоволена тепер своїм зовнішнім виглядом.

Хореографиня після двох тижнів операції у своєму Instagram-блозі вже розповідала, як себе почуває. За словами Ілони, вона була на огляду у лікаря та прекрасно відновлюється.

Наразі жінка має пити спеціальні ліки та мастити гелем шви, який здатен прискорити процес загоєння. У новому інтерв’ю, на яке зірку запросив ведучий Слава Дьомін для його програми “Слава +”, Ілона Гвоздьова детальніше описала свій стан.

Ілона Гвоздьова потрапила в черговий скандал
Гвоздьова розповіла, як почувається після маммопластики

Танцівниця розповіла, що вона почувається прекрасно, але не звикла до “стиснутого” стану грудної клітини, і вночі відчуває дискомфорт з бандажем, а ще задишку та пришвидшене серцебиття. Всі ці симптоми є класичними після операції, тому Ілона сподівається, що і надалі її реабілітація буде проходити добре.

Слава Дьомін поцікавився у героїні інтерв’ю, чи може вона ходити без бандажа. Хореографиня відповіла, що лікар дозволив їй бути без нього десь пів години на день. Знаменитість зізнається, що це прекрасне відчуття, адже в ті моменти вона не може відійти від дзеркала. Каже, що 5 років тому вона була не проти маммопластики, але в неї були свої цілі, ідеї, мета, і вважала, що їй це не було потрібним. Коли зірка наважилася на операцію, її перша думка: “Господи, нащо я так довго цього чекала?”.

Вона запевняє, що не пропагує пластичні операції, але для жінки важливо бачити в дзеркалі свою жіночність та привабливість, оскільки це необхідна складова для внутрішнього щастя:

“Це дуже красиво, от чесно. Я не пропагую пластичні операції, ні в якому разі, але для жінки бачити себе в дзеркалі жіночою, привабливою – це дуже важливо для внутрішнього щастя”.

Слава Дьомін запитав в танцівниці, скільки наразі коштує маммопластика. Зірка зізналася, що ціна залежить від клініки, якого лікаря ви оберете та який бренд імплантатів. В середньому вартість варіюється від 3-5 тис. євро. Жартома заначила, що на свій ювілей вона просила своїх дівчат дарувати їй гроші, оскільки поставила за ціль назбирати собі на операцію.

Схожі статті