Мамою так і не стала, але була мачухою: кого виховувала Руслана Писанка разом з Ігорем Ісаковим

Так як матір Руслани Писанки померла незадовго до її власної смерті, складається враження, що окрім чоловіка Ігоря Ісакова в неї близьких людей не залишилося.

Коли журналісти востаннє завітали додому до легендарної української акторки Руслани Писанки, вона відповіла на питання стосовно появи в неї власних дітей. Зокрема, зірка зізналася, що не планує вагітніти і давно змирилася з тим, що не зможе мати діток. Мовляв, прийняла це і не збирається йти проти долі і якось з цим боротися. Її чоловік, напроти, заявив, що довіряє у цьому питанні волі господа.

Зірці вдалося знайти своє щастя у союзі з бізнесменом Ігорем Ісаковим, який сильно покохав свою обраницю. Вони побудували скромний маєток, в якому поселилися, і до того ж не одні. Мова йде про сина підприємця, який деякий час проживав разом з зіркою.

Чоловік Руслани Писанки розповів про свого сина, якого виховувала акторка

Чоловік померлої Руслани Писанки Ігор Ісаков поділився її улюбленою стравою
Чоловік Руслани Писанки розповів про свого сина, якого виховувала акторка

У розмові з журналістами програми “ЖВЛ” акторка якось розповіла, що свою материнську турботу дарує синові свого чоловіка. Частково артистка займалася вихованням хлопчика, коли він у них мешкав, і навіть навчала його готувати. Рідна матір хлопчика була абсолютно не проти такого формату його взаємин з мачухою, а пізніше юнак переїхав до Черкас.

Примітно, що зараз про хлопця абсолютно нічого не чутно. Ісаков у своїх коментарях здебільшого згадує про покійну благовірну, розповідає, як він організував своє життя зараз, показує свій побут, ділиться спогадами чи філософськими думками.

Руслана також ревно ставилася до приватності пасинка і зайвий раз про нього не говорила в публічному просторі, тож деякі фанати акторки навіть гадки не мали, що своє материнство вона хоча б частково, але реалізувала. Можливо саме тому вона спокійно поставилася до імовірності ніколи не народити власного малюка.

Нагадуємо, що про смерть акторки стало відомо влітку 2022-го. Вдівець Ігор Ісаков одразу ж по поділився сумною новиною з Україною, а також заявив, що усі бажаючі матимуть можливість попрощатися з Русланою у Німеччині, де вона і спочила, і в Україні, куди він мав намір її транспортувати.

Трагічний факт, що у родині акторки це був далеко не поодинокий випадок смерті від онкології. Спочатку помер брат артистки від раку, потім її матір, а слідом і вона.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.