Ніколи не скаже правду: Арсен Мірзоян зробив неочікуване зізнання та прокоментував чутки про зраду

На тлі чуток про розлучення з Тонею Матвієнко, Арсен Мірзоян зробив неочікуване зізнання. Відомий співак прокоментував своє ставлення до зради та відверто розповів про атмосферу, що панує в родині.

Нещодавно Мережу заполонили чутки про непростий період в родині Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко. Згодом користувачі почали поширювати інформацію про можливу зраду з боку співака. Після серйозних обвинувачень, Мірзоян все-таки прокоментував ситуацію в інтерв’ю для YouTube-проєкту “Слава+”.

Артист відповів, що не розуміє, звідки з’явились закиди про те, що подружжя на межі розлучення. Арсен і Тоня бачили запитання, які хвилювали прихильників, проте вирішили їх навіть не коментувати, аби не втрачати час та нерви.

Арсен Мірзоян прокоментув закиди про зради Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян прокоментув закиди про зради Тоні Матвієнко

Також чоловік поділився, що від початку повномасштабного вторгнення їхні стосунки та ставлення одне до одного, дійсно, змінились, але в кращий бік.

“Кохання підсилилося. Бо зникли якісь незрозумілі тяжіння до сварок”, – каже Мірзоян.

Окрім того, співак відповів на запитання про зраду. Чоловік зазначив, що не зізнався б, якби таке сталося, адже:

“Якщо правда є біль – промовчи”, – посилається артист на власну лірику.\

Арсен Мірзоян прокоментув закиди про зради Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян прокоментув закиди про зради Тоні Матвієнко

За словами Мірзояна, він ніколи не зраджував у сімейних стосунках. Вони з дружиною звикли проговорювати моменти, які їх не влаштовують. Антоніна може продивлятись листування свого чоловіка та відверто казати:

“Мені підозріла ось ця персона. Ми з нею тоді розмовляємо. Вона ревнива, і я теж “, – розповідає виконавець.

Нагадаємо, що до знайомства з донькою народної артистки України Ніни Матвієнко, Мірзоян перебував у шлюбі. Одружений чоловік закохався у співачку у 2011 році на проєкті “Голос країни”. Він довго не міг прийняти цього. Після довгих місяців вагань, Арсен зізнався дружині, що покохав іншу. Виконавець має двох синів-підлітків від першого шлюбу – Влада та Артема.

Арсен Мірзоян прокоментув закиди про зради Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян прокоментув закиди про зради Тоні Матвієнко

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.