Медики розповіли, про які хвороби може свідчити сірий колір шкіри обличчя

Сірий, нездоровий колір шкіри може свідчити про наявність в людини важких хвороб. Поганий колір шкіри може вказувати на проблеми з нирками, печінкою і жовчним міхурем.

Нездоровий колір обличчя може вказувати на наявність в людини різних хвороб, про які вона навіть не підозрює.

Часто сірий, «втомлений» колір обличчя буває у жителів великих міст, пише 7mednews.

Сірим, тьмяним колір шкіри обличчя може ставати і через вплив тютюнового диму, повідомляють медики.

Поганий колір шкіри може вказувати на проблеми з нирками, печінкою і жовчним міхурем, оскільки шкіра дзеркально відображає проблеми організму.

Так, онкологічні захворювання призводять до сірого або землистого кольору обличчя. Захворювання печінки та жовчного міхура спричиняють пожовтіння, тому ми бачимо жовтуватий відтінок шкіри і жовтуватий відтінок склер.

Щоб повернути обличчю свіжість, потрібно налагодити правильне харчування, щовечора акуратно знімати макіяж, приділити увагу догляду: зволожувати і живити шкіру кремами і масками. Якщо при правильному догляді шкіра залишається землистого кольору, потрібно обов’язково звернутися до лікаря.

Обличчя жінки

За словами британських медиків, колір обличчя може багато розповісти про стан здоров’я. Так, якщо шкіра набула жовтуватого відтінку, це може свідчити про хвороби печінки. При проблемах з серцем шкіра набуває блакитного відтінку.

Багато про що можуть розповісти і очі. Червоні прожилки в склерах – сигнал нервового виснаження людини. Про захворюваннях сечового міхура свідчить блідо-рожевий відтінок шкіри навколо очей.

Наше здоров’я – в наших руках, тож не зволікайте з візитом до спеціаліста.

Схожі статті

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.