Як побороти тягу до солодощів: ефективні рецепти стрункості

Щоб не їсти занадто багато солодкого, варто дотримуватися цих простих рекомендацій.

Солодощі люблять майже всі – і діти, і жінки, і чоловіки. Однак, трапляється, що з’їла сама півторта, або від шоколадки залишився маленький шматочок… Наш організм любить солоденьке, тому що після їхнього вживання покращується настрій. А ось нашим бокам і стегнам солодощі точно не йдуть на користь. В цій статті ми дамо вам чотири ефективні поради, які допоможуть проявляти свою любов до ласощів в пристойних межах.

Замість солодкого – вода

Так, тут може допомогти звичайна негазована вода. Випийте склянку води, коли якийсь тортик або тістечко вас надто наполегливо спокушають. Підтримуйте водний баланс протягом усього дня. Носіть воду з собою в сумці, адже нашому організму насправді необхідна нормальна кількість звичайної води.

Замість солодкого – вода

Уникайте стресу

Другий ключовий спосіб убити тягу до солодкого – це уникати стресових ситуацій. Зазвичай, у нас з’являється неконтрольоване бажання з’їсти щось добреньке після тривог і нервових зривів. І їмо ми в такі хвилини занадто багато.

Займіться спортом

Вас не врятує пара занять вдома біля дивану. Тут потрібні повноцінні заняття в тренажерному залі або на свіжому повітрі. Активні заняття спортом викликають в організмі викид ендорфінів, так само, як і солодке. Але ось користі для здоров’я від спорту явно більше.

Замість десертів і цукерок варто вживати такі корисні продукти, як запечені яблука, фініки, грейпфрут. Будь-які солодкі фрукти теж завжди краще, ніж цукерка.

Спорт

Спіть достатню кількість годин

Відсутність нормального здорового сну теж є стресом для організму. Коли ви не виспані, так і хочеться покращити свій стан чимось солодким. Також нестача сну є однією з причин набору зайвої ваги.

Схожі статті

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.