6 смішних фото, які по-справжньому зрозуміють тільки батьки

Маленькі діти – це не тільки мило, а й часто важко. Ці фото - тому яскрава ілюстрація.

Дітки – це не тільки щастя, але й недоспані ночі і відсутність часу на себе. Мама маленької дитини як ніхто цінує сон: вона може заснути на лавочці в парку, в черзі в супермаркеті, під душем… Де завгодно, навіть в дитячому ліжечку. Однак кожна мама знає – попри всі труднощі, вона щаслива.

Мама втомилася

Цю пару, схоже, житття до такого не готувало. Чи то дитина вередувала всю ніч, і не давала заснути навіть на годинку, чи якісь інші причини – але сон у них міцний.

Діти – квіти життя
Діти – квіти життя

Дитячий плач – ще один спосіб перевірити нерви батьків і всіх оточуючих на міцність. То малятко замовкає, дає надію подрімати – і знову починає плакати.

Будь-яка ситуація вибухонебезпечна. Тільки хвилину тому малятко радісно купалося в теплій водичці – і ось вже кричить, що аж чують всі сусіди, ріжуть там дитину, чи що?

Насправді, дитя спробувало пінку в ванній покуштувати. Розчарування настільки гірке, що потрібно оповістити сусідів.

Дитячий плач
Дитячий плач

Молодий батько хоче пограти в коип’ютерні ігри, посидіти в інтернеті. І тут на допомогу втомленому родичу приходить винахідливість: тепер і руки в батька вільні, і дитина під наглядом.

Батько з малюком
Батько з малюком

Іноді малюк все-таки засинає. Особливо солодко спати – на спині у втомленого життям татуся. Батько теж радий тимчасовому спокою – це не надовго.

Батько з малюком
Батько з малюком

Перший рік життя – постійне очікування, яке, однак, щедро винагороджується. Ось дитинка вже сидить, вже щось лепече. Перший зуб. Перша посмішка. Прикорм… Але кожне досягнення приносить і труднощі: тільки б не впав. Не з’їв чогось небезпечного…

Але ці труднощі роблять сім’ю згуртованішою. Навіть домашні улюблені іноді долучаються до виховання малюка. Вони так зворушливо демонструють свою любов до нового члена сім’ї, що навіть не хочеться їх відганяти.

Друзі назавжди
Друзі назавжди

Перший рік життя малюка – це пекельний період, але з іншого боку – і найщасливіший. Варто ним насолоджуватися, тому що дитина росте дуже швидко. Врешті, коли малюк посміхається або каже своє перше «мама» – то яке вже має значення, через що довелося пройти?

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.