У кого більше: всі чоловіки Олени Зеленської та всі жінки Володимира Зеленського від Кравець до Брежнєвої

Володимир та Олена Зеленські знали, що таке слава задовго до того, як стали Президентом та першою леді. Тому глядачі мали можливість спостерігати за їхнім життям протягом тривалого часу.

Якщо є щось більш захоплююче в історії Президента України Володимира Зеленського, ніж його кар’єра, то це історія кохання, яку він прожив зі своєю дружиною Оленою. Майбутній політичний лідер закохався у першу леді у юнацькі роки.

Всі чоловіки Олени Зеленської та всі жінки Володимира Зеленського

Олена ж тоді знаходилася у стосунках з іншим хлопцем, особистість якого досі залишається загадкою. Понад декілька років Зеленський намагався підкорити серце красуні і, врешті-решт, вона дала йому шанс. Пара зустрічалася 8 років, а після вирішила побратися. Тоді Зеленський вже був суперзіркою.

Олена Зеленська обрізала волосся і зробила модну стрижку короткий боб
Всі чоловіки Олени Зеленської та всі жінки Володимира Зеленського

У реальному житті для Володимира Зеленського не існувало іншої жінки. Втім, він брав активну участь у розвитку кіноіндустрії в Україні. Тому перецілував безліч красунь.

Усі жінки Володимира Зеленського до Олени Зеленської
Всі чоловіки Олени Зеленської та всі жінки Володимира Зеленського

Так, наприклад, Володимир знімався разом з Вірою Брежнєвою у фільмі “8 нових побачень”, в якому була маса романтичних сцен. Не менше уваги Зеленський приділив і своїй іншій партнерці Наді Дорофєєвій, з якою також був вимушений цілуватися на знімальному майданчику.

Володимир Зеленський та Надя Дорофєєва
Всі чоловіки Олени Зеленської та всі жінки Володимира Зеленського

З Настею Короткою комік також мав безліч сцен, але вони не були настільки зближуючими.

А от найбільше часу пан Президент провів разом зі своєю близькою подругою та колегою Оленою Кравець, яка здебільшого була його сценічною дружиною. Гумористи провели разом з глядачами велику кількість часу і стали наче однією сім’єю. Спогади про ці часи досі живуть у серцях всієї команди, а втім ніхто не приховує, що після перемоги у виборах Володимир Олександрович вимушено віддалився від колективу.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.