10 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Тищенко, Зеленська та Гвоздьова приймають вітання

Попросіть свого янгола-охоронця оберігати вас ще з більшою силою, для цього варто дізнатися, на яку дату припадають ваші іменини за церковним календарем.

Кожного дня ряд певних імен зустрічають свій День ангела та дякують йому за небесний захист. Отже, сьогодні свої іменини відзначають: Захар, Денис, Дмитро, Гнат, Євтихій, Іраклій, Микола, Микита, Павло, Петро. Та жіночі імена: Олена, Ілона й Еллада.

З представників українських знаменитостей подякувати своєму янголу-охоронцю, відсвяткувати своє свято та загадати здійснення найзаповітнішого бажання можуть: ресторатор, політик, телеведучий Микола Тищенко; танцівниця та хореографиня Ілона Гвоздьова та перша леді України Олена Зеленська.

Микола Тищенко з МастерШеф засвітився у Європі
10 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Кожен з них має свій вплив на розвиток України, свою аудиторію прихильників та певну значущість, тому День ангела чудовий привід попросити ще більшого захисту для себе та своєї сім’ї.

Ілона Гвоздьова потрапила в черговий скандал
10 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Окрім цього, 10 червня в церковному календарі відзначають день пам’яті преподобного Микити Сповідника. Існують правила, яких вірянам радять дотриматися: не можна сваритися, лихословити та гніватися; не працюйте, відпочиньте, присвятіть вільний час родині, спілкуванню з близькими та молитві; не залишайте відчиненими двері в будинку.

Олена Зеленська розсекретила своє дівоче прізвище
10 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Іменини – чудовий привід для того, аби посидіти в колі своєї сім’ї, в тихій та затишній атмосфері, де панує любов, злагода та розуміння. Тож, вітаємо з Днем ангела всіх вищеперерахованих імен та наших українських зірок, які відзначають це свято.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.