25 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Арсеній Яценюк приймає вітання від рідних

День ангела відзначає далеко не кожен громадян, однак це чудова нагода опинитися в затишній атмосфері, в колі найрідніших. Дізнаймося, хто святкує іменини 25 червня.

Щоденно кожен представник того чи іншого імені має своє свято, однак забуває про найпростіші правила, традиції та взагалі про відзначення світлого дня. Отож, 25 червня свої іменини святкують: Арсеній, Аркадій, Євгеній, Орест, Анастасія, Василь, Яків.

З представників українських знаменитостей зустріти свого ангела-охоронця та попросити про ще надійніший захист зможе політик, державний діяч, колишній прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

Відзначитися в медійному просторі чоловік зміг з 2007 року, вперше обійнявши посаду, Міністра економіки України. Політики викликають двоякі відчуття у пересічних громадян, тому Арсеній має чималу аудиторію хейтерів та людей з нормальним ставленням до знаменитості.

Арсеній Яценюк

Окрім цього, віряни не забувають вшанування пам’яті святого Петра Константинопольського. Тому, не радиться давати в борг кошти, адже назад ви їх не отримаєте; не виносити сміття з оселі; не сваріться з рідними та не лихословте.

Народ, святкуючи свято, за традицією ставляють тільки рибні страви, адже існує повір’я: якщо поставити щось м’ясне, то доведеться виправдовуватися перед знайомими та рідними навіть, якщо не винні.

Світлі іменини за церковним звичаєм варто відзначити, адже отримуючи подарунки від рідних, ви звільняєте оселю від злого та нечистого. Проте забудьте про гучні гуляння, музику та танці. Краще посидіти в тихій атмосфері за сімейним столом. Тож, вітаємо всіх вищеперерахованих імен з їхнім Днем ангела та політика Арсенія Яценюка.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.