Кожен власник садових меблів має це знати: як зберегти вуличні меблі на довгі роки

Розповідаємо прості але дуже дієві способи, які допоможуть зберегти садові меблі ще на довгі роки. Занотовуємо!

Порада для зберігання садових меблів 1: правильна чистка

Незважаючи на те, з якого матеріалу зроблені ваші меблі – вони потребують в постійний чистці. Навіть, якщо це найміцніший та найстійкіший матеріал. Наприклад, метал достатньо мити водою з миючим засобом. Те ж саме і з дерев’яними меблями. Але тут головне, не перестаратись і не спровокувати появу цвілі надмірною вологою. Після того як помили металеві та дерев’яні меблі, обов’язково просушіть їх. Не забувайте про чохли та подушки, які також потрібно мити. Вуличні предмети такого типу зроблені спеціально, щоб не вигорти на сонці і відшовхувати воду. Але завжди дотримуйтесь інструкції на ярличках при чистці таких речей.

Порада для зберігання садових меблів 2: захист від зовнішніх чинників

Чохли для вуличних меблів відмінно захищають від дощу та сонця. До того ж, варто придбати і парасольку для захисту меблів від ультрафіолету, особливо коли меблі стоять на відкритому майданчику, де дуже мало тіні. Тоді меблі прослужать вам ще довгі роки. Щодо чохлів, то їх варто надягати лише на сухі меблі, адже надмірна вологість може завдати їм школи і зіпсувати меблі. До того ж, намагайтесь не класти меблі в чохлах один на одного. Це призведе до утримання вологи, що в результаті принесе погані наслідки.

Садові меблі
Садові меблі

Порада для зберігання садових меблів 3: профілактична обробка

Садові меблі варто не тільки чистити, а й час від часу проводити профілактичну реставрацію. Це можуть бути металеві з’єднання, які почали поскрипувати або поява маленької цвілі на дерев’яних меблях.

Порада для зберігання садових меблів 4: зберігання після закінчення сезону

До місця зберігання меблів також потрібно підходити відповідально. У першу чергу таке місце має бути сухими та без перепад температури. Але перед тим як видправляти речі на зберігання, варто їх підготовити: почистити і перевірити на наявність тих чи інших поломок, добре просушити подушки, а потім надіти захисні чохли.

Схожі статті

Не викидайте баночки від сметани: хитрі господині знайшли їм 8 сенсаційних способів застосування в побуті

А чи знали ви, що різноманітні контейнери, як от баночки від сметани можуть стати корисними в побуті? Сьогодні ми запропонуємо вам кілька варіантів ефективного використання таких баночок.

Не варто запускати прання на цьому режимі: через це в машинці з’являється пліснява і затхлий запах

Майже кожна господиня у своєму житті стикалася з ситуацією, коли з пральної машинки йде неприємний запах. І насправді цьому є пояснення. Так само, як і методи боротьби.

Так роблять господині у Франції: воду після варіння яєць не виливають. “Рідке срібло” для вашого городу

Ми залюбки купляємо різноманітні добрива, коли хочемо, щоб наш сад давав прекрасні врожаї та тішив цвітінням. Але деякі мінеральні добрива вливаємо, не розуміючи цього.