Марічка Падалко і Єгор Соболєв: без політики. Фото

Українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Падалко десять років перебуває у шлюбі з відомим український політиком, народним депутатом Єгором Соболєвим. Кажуть, що завдяки табу на політику у родині.

Пара на двох виховує четверо дітей, троє з яких спільні: 13-річного Михайла, 12-річну Марію і 10-річну Катерину.

Сімейство живе в заміському будинку. В пріоритеті батьків – сімейні цінності. Увесь вільний час Марічка і Єгор присвячують дітям – спільно готують смачні страви, займаються спортом та подорожують.

Історія їхнього кохання сягає коріннями у події на Майдані 2006 року. Тоді ще зовсім молода, але вже заміжня журналістка коментувала новини та вела репортажі з місця подій. Там й познайомилася з Єгором, який також уже мав сім’ю.

За якийсь час вони обоє зрозуміли, що будуть щасливі тільки удвох, тому розірвали попередні шлюби, але свій узаконили тільки після народження другої дитини.

44-річна теледива є активним користувачем соцмереж. Нещодавно у своєму Instagram поділилася новою сімейною світлиною. Удвох з чоловіком приїхали підтримати 13-річного сина Михайла під час футбольного матчу.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.