Апетитний рецепт бутербродної намазка з сардин і сиру: готую, коли гості прийшли зненацька

Пропонуємо неймовірний рецепт святкових бутербродів зі смачною намазкою, які здивують усіх гостів.

Рецепт дуже простий і приготувати його можна досить швидко. Особливо це виручить, якщо гості прийшли зненацька. А смак настільки виражений і яскравий, що закуску з’їдають першою.

Рецепт бутербродної намазка з сардин і сиру

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 багет пшеничний
  • 2 курячих яйця
  • 200 грамів копченого сиру
  • 240 грамів сардин в олії
  • 3 столові ложки майонезу
  • 3 зубчики часнику
  • 1 огірок
  • 10 грамів петрушки
  • Сіль — за смаком
Бутербродна намазка
Бутербродна намазка

У першу чергу підготуйте всі продукти. Наріжте багет невеличкими скибочками. Намагайтесь різати по діагоналі, щоб поверхня хліба була максимально великою для начинки. Візьміть пательню і поставте на плитну. Розігрійте її і обсмажте всі скибочки без олії. На них має з’явитись приємний рум’яний колір. Після цього відразу протріть хліб часником, кожного разу опускаючи зубчик у сіль.

Відставте грінки на деякий час і займіться приготування начинки. Для цього потрібно заздалегідь відварити і охолодити яйця. Очистіть і натріть на дрібній терці. Копчений сир слід також натерти на терці. А щоб сир не прилипав до терки, господині радять змащувати її олією. Злийте олію з садрин і розімніть рибу вилкою. Потім з’єднайте всі інгредієнти: сардини, сир, яйця, подрібнені петрушку і часник. Додайте сіль, перець, майонез і ретельно перемішайте масу.

Отриманою сумішшю намажте грінки. Потім візьміть свіжий огірок і наріжте невеликими пластинками. Прикрасьте бутерброди і подавайте до столу.

Смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.