Баклажани смачніші за м’ясо. Смачні та ситні рулетики з баклажанів: так їх їдять в усьому світі

Баклажани — смачний овоч, який насичений поживними речовинами та містить в собі безліч вітамінних груп. Але як приготувати їх так, щоб сподобалося всім?

Смачні баклажани — це прекрасна закуска на столі. Окрім традиційних страв з них можна зробити безліч смаколиків, які полонять ваше серце. Робляться вони вельми просто, швидко, а головне — обовязково вийдуть смачними, алже зробити щось неправильно майже неможливо.

Баклажани прекрасно смакують з сиром, часником та овочами, які містять певну кислинку.

Інгредієнти

  • Баклажани — 2 штуки
  • Сир жирний — 100 грамів
  • Майонез — 2 столових ложки
  • Горіх грецький — 30 грамів
  • Зелень — за смаком
  • Помідори — 2 штуки
  • Борошно пшеничне — 3 столових ложки
  • Сіль кухонна — за смаком
  • Перець мелений — за смаком
  • Курячі яйця — 2 штуки

Рулетики з баклажанів з сиром

Для початку попередньо вимиті баклажани необхідно нарізати уздовж тоненькими слайсами, просолити їх та залишити, щоб зтекла вода. Тим часом розбиваємо яйця у миску і збиваємо.

Баклажанові рулетики з сирною начинкою

Потім витираємо баклажани від зайвої вологи, просолюємо їх натираємо розчавиленим часником та перчимо. Обвалюємо кожен слайс у борошні, обмакуємо у яйцях і відправляємо на попередньо розігріту пательню обсмажуватися з обох сторін.

Тим часом готуємо начинку. Натираємо сир на дрібній тертушці. Подрібнюємо горіхи, зелень, вносимо до сиру і перемішуємо з майонезом.

Як приготувати баклажан нові рулетики

Помідори нарізаємо брусочками. На баклажан викладаємо сирну масу, ставимо один брусок помідора і закручуємо в рулетик. Якщо не виходить зафіксувати баклажан, можна проткнути його зубочисткою.

Рулетики з сирною начинкою та помідором

Баклажани можна сервірувати та ставити на стіл. Вони безперечно смачно смакують і просто як закуска, і як доповнення до святкового столу.

Схожі статті

Зробіть це на самому початку – і перловка буде набагато смачнішою. Лайфхак, як готувати розсипчасту крупу

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування справді смачної перлової каші. З цією хитринкою діти проситимуть готувати перловку мало не щодня.

Це щось дуже смачне: куряча печінка по-берлінськи. Готувати швидко та просто – є секретний інгредієнт

Щоб куряча печінка вийшла ще ніжнішою та ароматнішою, німці додають до неї один секретний інгредієнт. Що саме, дізнаєтесь далі у рецепті. Приготуйте в себе дома та обов'язково запросіть друзів.

Велика “лінива” піца на заливному тісті – економ-варіант. Готується просто, а продукти доступні для кожного

Пропонуємо до вашої уваги швидку домашню піцу на заливному тісті. Це універсальний перекус, який можна готувати з будь-якою начинкою на ваш смак.

Горох не замочуємо і не додаємо соду: все набагато простіше і швидше – приготуйте і вийде справжня смакота

Часто господині відмовляються від приготування такого корисного та бюджетного продукту, як горох, суто через те, що він довго піддається термічній обробці.

3 до 1: як приготувати ідеальне тісто та фарш на пельмені. Рецепт без вагів, дуже легко запам’ятовується

Цей рецепт називається "3 до 1" і зараз ви зрозумієте, чому. Вам знадобиться будь-яка чашка чи склянка. Розмір не має значення. Також дізнаєтесь, як приготувати ідеальний фарш.

Скумбрія виходить смачнішою за лосося та сьомгу! Весь секрет у незвичайному маринаді – такої риби ви не їли

У цьому рецепті немає нічого зайвого. Смак риби виходить ідеальним та збалансованим. Вся справа в секретному маринаді, до складу якого входять звичайні прянощі.