У сто разів смачніше за звичайні котлети: просто замініть набридлий фарш на цей популярний продукт

Хоча котлети є доволі ситною та смачною стравою, зовсім не дивно, що вона набридає, особливо дітям. На що ж тоді можна замінити даний рецепт?

Класичний рецепт котлет базується на звичайному фарші, як свиному, так і курячому. Втім, зараз активно розвивається мода на веганство, хтось сидить на дієтах, а хтось просто не любить фарш.

Тому на допомогу приходять рецепти котлет з іншими інгредієнтами, які ні в якому разі не поступаються за смаком та властивостями м’ясним виробам. Дізнайтеся, як зробити вдома смачні котлети не з м’яса.

Інгредієнти

  • Сир жирний — 300 грамів
  • Куряче яйце — 1 штука
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Сир твердий — 100 грамів
  • Борошно — 3-4 столових ложки
  • Зелень — за смаком

Як готувати котлети з сиру

Перш за все необхідно розуміти, що дана страва стане прекрасною альтернативою не тільки котлетам, але і сирникам. Втім, за рецептом приготування вона все ж таки більше схожа на котлети.

Як готувати котлети з сиру

Так, для початку ми натираємо твердий сир на тертушці. Після цього беремо кисломолочний сир та розминаємо його виделкою для зернистості.

До творожної маси додаємо куряче яйце та одну столову ложку борошна. Також до маси вносимо сіль та перець та подрібнену зелень. Не забуваємо додати твердого сиру.

Як готувати котлети з сиру

Після цього формуємо сирні котлети та обвалюємо їх у пшеничному борошні. Сковороду розігріваємо та розкладаємо котлети на її поверхню. Обсмажуємо з усіх сторін на середньому вогні до появи золотавості.

Подавати дану страву краще зі сметаною або вершками. Варто відмітити, що вона прекрасно підійде, як на сніданок, так і на вечерю. Вже не кажучи про те, наскільки корисною та смачною вона буде. Якщо ви скуштуйте їх гарячими, вони ще й потішать розсталим сиром, який буде тягнутися, як на піці.

Схожі статті

Зробіть це на самому початку – і перловка буде набагато смачнішою. Лайфхак, як готувати розсипчасту крупу

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування справді смачної перлової каші. З цією хитринкою діти проситимуть готувати перловку мало не щодня.

Це щось дуже смачне: куряча печінка по-берлінськи. Готувати швидко та просто – є секретний інгредієнт

Щоб куряча печінка вийшла ще ніжнішою та ароматнішою, німці додають до неї один секретний інгредієнт. Що саме, дізнаєтесь далі у рецепті. Приготуйте в себе дома та обов'язково запросіть друзів.

Велика “лінива” піца на заливному тісті – економ-варіант. Готується просто, а продукти доступні для кожного

Пропонуємо до вашої уваги швидку домашню піцу на заливному тісті. Це універсальний перекус, який можна готувати з будь-якою начинкою на ваш смак.

Горох не замочуємо і не додаємо соду: все набагато простіше і швидше – приготуйте і вийде справжня смакота

Часто господині відмовляються від приготування такого корисного та бюджетного продукту, як горох, суто через те, що він довго піддається термічній обробці.

3 до 1: як приготувати ідеальне тісто та фарш на пельмені. Рецепт без вагів, дуже легко запам’ятовується

Цей рецепт називається "3 до 1" і зараз ви зрозумієте, чому. Вам знадобиться будь-яка чашка чи склянка. Розмір не має значення. Також дізнаєтесь, як приготувати ідеальний фарш.

Скумбрія виходить смачнішою за лосося та сьомгу! Весь секрет у незвичайному маринаді – такої риби ви не їли

У цьому рецепті немає нічого зайвого. Смак риби виходить ідеальним та збалансованим. Вся справа в секретному маринаді, до складу якого входять звичайні прянощі.