Що додати в тісто на млинці, щоб вони були тонкими і не рвалися: можна загорнути будь-яку начинку

Далеко не в кожної господині виходить приготувати ідеально тонкі млинці, адже при спробах зробити їх ідеальними, вироби можуть просто порватися.

Тонкі млинці — показник майстерності господині на кухні. Далеко не в кожного бажаючого приготувати дані вироби виходить зробити їх легкими, ніжними, тоненькими і при цьому цілими. А все тому, що далеко не всі знають про секрети, які допомагають приготувати їх так, як потрібно.

Якщо млинці виходять достатньо тонкими, в них можна загорнути солону або солодку начинку, або навіть зробити багатошарову закуску. Дізнатися, як правильно зробити тісто на млинці, щоб вони завжди виходили ідеальними ви можете в нашій статті.

Інгредієнти

  • Курячі яйця – 2 штуки
  • Молоко – 300 мілілітрів
  • Пшеничне борошно – 50 грамів
  • Кукурудзяний крохмаль – 50 грамів
  • Цукор – за смаком
  • Кухонна сіль – щіпка
  • Соняшникова олія – 10 мілілітрів

Рецепт приготування тонких млинців

Для початку наливаємо молоко у миску та додаємо курячі яйця. Усе ретельно збиваємо. Вносимо сіль, цукор та кукурудзяний крохмаль.

Рецепт тонких млинців з начинкою
Що додати в тісто на млинці

Після цього поступово вносимо просіяне пшеничне борошно та добре усе перемішуємо до розчинення комочків. Також додаємо столову ложку соняшникової олії, щоб вироби не приставали до поверхні пательні.

Сковороду з соняшниковою олією розігріваємо та починаємо формувати млинці за допомогою половника. Обсмажуємо вироби з обох сторін до появи золотавості.

Що додати в тісто на млинці 

Якщо ви хочете зробити млинці солодкими, то краще відмовитися від цукру, як від інгредієнту та замінити його на мед. Уся справа в тому, що цукор карамелізується і тому починає підгорати.

Також не забувайте, що ви завжди можете додати ванілін або кардамон, щоб зробити млинці більш ароматними.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.