Пишні яблучні оладки на кефірі, які виходять м’якими та не опадають: простий рецепт для ідеального сніданку

Для того, щоб добитися ідеального ефекту при приготуванні домашніх оладок з яблуками, достатньо лише вдатися до маденької хитрощі, яка зробить тісто неймовірно пишним.

Для того, щоб приготувати не просто смачні оладки, а пишні, легкі та повітряні вироби з тіста треба трохи звернутися до хімії. Існують невеличкі і дуже бюджетні хитрощі, яка гарантуватимуть вам у результаті  вироби, які не опадуть навіть після охолодження страви.

Якщо ви хочете приготувати сніданок, яким сподобається всій родині, або страву для перекусу під вас перерви, або легку вечерю до чаю (адже не всі люблять щільно поїсти перед сном), даний рецепт стане ідеальним рішенням для вас.

Інгредієнти

  • Кефір – 150 мілілітрів
  • Борошно — 130 грамів
  • Яйце куряче — 1 штука
  • Яблука — 2 штуки
  • Цукор — 2 столових ложки
  • Сіль — щіпка
  • Сода харчова – пів чайної ложки
  • Кориця — за смаком

Пишні яблучні оладки на кефірі

Для того, щоб приготувати ідеальні оладки, перш за все необхідно довести усі інгредієнти до кімнатної температури.

Кефір вилити у миску, туди ж помістити куряче яйце, цукор, сіль, корицю, просіяне борошно. Усе добре перемішати до розчинення комочків. Після цього внесуть харчову соду та залиште тісто реагувати на півгодини.

Пишні яблучні оладки на кефірі

Тим часом яблука почистіть, дрібно поріжте. Коли тісто настоїться, його не можна перемішувати.

Рецепт пишних оладок на кефірі

На прогріту поверхню пательні з олією наносимо тісто та формуємо оладки. Зверху розкладаємо яблука. Обжарюємо вироби з обох сторін на середньому вогні до готовності.

Рецепт пишних оладок на кефірі

Якщо ви не впевнені у власних силах або якості сковороди, рекомендуємо додати до тіста столову ложку соняшникової олії, завдяки якій ваші оладки не пригоратимуть і не приставатимуть до поверхні пательні.

spot_img

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.