Низькокалорійний салат із крабовими паличками: покроковий рецепт страви, яка готується лічені хвилини

Для того, щоб смачно поїсти, можна поєднати правильні інгредієнти і створити салат, який буде не просто ніжним та соковитим, але й при цьому низькокалорійнім, що дуже користується популярністю після свят.

Для того, щоб смачно і при цьому легко повечеряти, що особливо необхідно після новорічних свят, достатньо мати невеличкий набір продуктів холодильнику і зовсім трошки вільного часу.

Рецепт з крабовими паличками прекрасно підійде, якщо у вас залишилися продукти після святкувань, або якщо ви просто полюбляєте даний інгредієнт. Тим паче, що салат вийде ніжним, ситним, але при цьому дозволить вам почуватися легко.

Інгредієнти

  • Крабові палички – 200 грамів
  • Болгарський червоний перець – 1 штука
  • Помідори великі – 2 штуки
  • Твердий сир – 50 грамів
  • Яйця курячі – 2 штуки
  • Сметана – 4 столових ложки
  • Часник – 1 зубчик
  • Зелена цибуля – на смак
  • Зелений кріп — на смак
  • Сіль – на смак
  • Перець мелений — на смак
  • Сіль — на смак

Як приготувати смачний салат з крабових паличок

Крабові палички до кінця не розморожуємо, щоб їх було простіше порізати. Курячі яйця відварюємо, чистимо від шкарлупи та ріжемо соломкою.

Крабові палички розпаковуємо і також ріжемо соломкою. Усе вносимо в одну миску або тарілку. Твердий сир натираємо на тертушці. Дрібно чи крупно — ви вирішуєте самі.

Рецепт салату Міністерський
Як приготувати смачний салат з крабових паличок

Помідори та болгарський перець також ріжемо дрібною соломкою. Не робіть великі кусочки, бо вони будуть перебивати смак. Часник перетворюємо на пасту та вносимо у сметану або йогурт. Зелень та кріп подрібнюємо і також вносимо у нашу заправку. Салат солимо та перчимо і заправляємо сметаною.

На Новий рік 2022 готуємо крабовий салат по-новому
Як приготувати смачний салат з крабових паличок

Якщо продукти були теплими, відправляємо страву в холодильник на півгодини. За бажанням можна додати сухарів, але вони, звісно, додадуть калорійності та важкості.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.