Макарони по-флотськи: народний рецепт, який підкорить серця ваших гостей – мінімум часу та інгредієнтів

Макарони – це чи не найпростіша страва, яку люблять готувати всі господині. До них пасує безліч інших страв, але найбільше – щось м'ясне.

Макарони по-флотськи – це одна із улюблених страв до будь-якого обіду чи вечері. Поєднання макаронних виробів та м’яса – ідеальне та просте. Господині по-справжньому цінують ті рецепти, які дозволяють зекономити і час, і продукти, і гроші. Провідні українські кулінари якраз і розкрили секрет приготування тих самих – улюблених макаронів, які будуть до вподоби і вам, і вашій родині або гостям. Зберігайте, аби не загубити.

Що потрібно для приготування макаронів по-флотськи?

Чотириста грамів трубчастих макаронів

П’ятсот грамів (пів кілограма) м’ясного фаршу

Дві цибулини

П’ятдесят грамів вершкового масла

Рослинна олія

Сіль та перець – за смаком

Як приготувати макарони по-флотськи?

Для початку вам потрібно помити всі овочі, які ви маєте. Паралельно з цим нарізайте цибулю дрібними шматками.

Добре наріжте цибулю
Добре наріжте цибулю

Потім підсмажте цей овоч на пательні з глибоким дном. Не забувайте про те, що в макарони ви можете додати все за своїм смаком: гарно підійде і часник, і морква, і кріп, і сир. Також не бійтеся експериментувати з різними спеціями, приправами.

Після того, як підсмажите цибулю, додайте до неї сирий фарш. Усе це має бути на вогні впродовж п’ятнадцяти хвилин. Посипте все, що смажиться, сіллю та перцем.

Макарони треба зварити у воді, яку ви перед цим посолите. Усе зайве злийте, у фарш додайте макарони. Усе це потрібно перемішати та протушкувати, а потім туди додати олію. Разом усе перемішайте.

Якщо є томатна паста та сир, додавайте і їх. Перемішайте все ще раз, протримайте на пательні ще трохи. А потім прикрасьте страву подрібненою зеленню.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.