Забутий копійчаний рецепт намазки на хліб без майонезу і плавленого сиру: швидка закуска, коли гості на порозі

Смачна намазка для хліба – це завжди хороша ідея, адже це і швидко, і смачно. Деякі інгредієнти можуть бути не просто смачними, а ще й корисними.

Приготувати щось смачненьке – це завжди хороша ідея. Наші господині прагнуть здивувати, підкорити незвичайними стравами, які будуть і смачними, і корисними, і неповторними. Рецептів різних закусок у мережі безліч. Як варіант може бути намазка на хліб. Це і швидко, і вигідно, і смачно, і економно – по часу, по грошах. Намазка на хліб може бути ще й корисною, адже це залежить від багатьох факторів – зокрема, якості продуктів, які ви обираєте, і від того, що саме ви обираєте. Компоненти можуть бути не просто якісними, а ще й дуже корисними. Тому ця намазка буде прекрасною ідеєю для людей, які перебувають на здоровому харчуванні. Цей рецепт відомий серед господинь під назвою Царська намазка.

Що потрібно, щоб приготувати намазку?

П’ятдесят грамів сиру Філадельфія

П’ятдесят грамів креветок

Один свіжий огірок

Трохи кропу

Трохи солі

Трохи перцю

Як приготувати намазку?

Для початку візьміть сир, його розімніть. Найкраще для цього підійде миска. Отож, беремо сир та розминаємо його із кропом, який потрібно перед цим дрібно нарізати.

Паралельно з цим починаємо варити креветки.

Креветки можете збризнути лимоном
Креветки можете збризнути лимоном

Їх варто нарізати дрібненько – найкраще кубиками. Це все додаємо до сирної маси. Беремо огірок, його миємо та починаємо різати. Невеличкими кубиками буде найкращий варіант. Потім овоч з’єднуємо з усіми тима інгредієнтами, які ми маємо в мисці. Усе це ще раз перемішуємо, солимо, перчимо. Вкотре ретельно перемішайте нашу закуску. На цьому все. Намазуємо її на хліб, прикрашаємо нашу міністраву свіжими огірочками, зверху кладемо кріп.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.