Смачний і корисний сніданок або перекус: намазка, яка готується всього за хвилину, а смак просто незабутній

Сніданок може бути і смачним, і корисним, і швидким. Доволі рідко вдається усе це поєднати в одній страві, але немає нічого не можливого. Спробувавши цю закуску, ваша родина буде просити її знову і знову.

Ранковий прийом їжі, на думку дієтологів, у режимі харчування людини є важливим моментом. Від їжі, вжитої на сніданок, багато в чому залежить працездатність людини, її настрій решту дня. Головною вимогою до нього має бути не лише його швидке приготування, а й сприятливий вплив на весь організм. Тому добрий сніданок повинен поєднувати в собі і поживні речовини (переважно вуглеводи), і мінерали, і вітаміни.

Бутерброд – дуже зручний вид перекусу. Бутерброд, з’їдений вдома на сніданок, на роботі в середині дня, на пікніку або в поїздці, може не тільки вгамувати голод, а й порадувати цікавим смаком. Звичні та найпростіші начинки для бутербродів з ковбаси, масла та сиру все частіше замінюють різноманітні намазки. Створити смачну і поживну намазку можна за різними рецептами.

Для цього підійдуть багато продуктів. Все, що є в даний момент в холодильнику, зможе перетворитися на неймовірно апетитне доповнення для шматочка білого або чорного хліба: варені яйця та зелену цибулю, сир і сир, авокадо та плавлений сир, оселедець та вершкове масло. Подрібнити і змішати продукти можна заздалегідь, а вранці лише намастити хліб або крекери, щоб не гаяти часу на тривалу підготовку їжі. Особливо для великої компанії.

Пропонуємо вам приготувати смачну намазку з сиру та яйця, вона виходить дуже ніжною та смачною. Ще називають її єврейським салатом. Спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Яйця курячі — 4 штуки
  • Плавлений сирок — 2 штуки
  • Майонез — 2 столових ложки
  • Сіль — на смак
  • Часник — на смак

Рецепт приготування намазки на хліб

Три найкращі рецепти намазок
Смачна намазка на сніданок

Для початку від варить яйця в круту. Дочекайтеся поки вони охолонуть, почистіть та натріть на тертушці. Плавлений сирок також натирайте.

Смачна намазка з риби та плавленого сиру
Смачна намазка з плавленого сиру

Часник перетворіть на пасту. Усе добре перемішайте та змішайте з майонезом. Добре посоліть та поставте в холодильник наніч. На ранок у вас буде готова для бутербродів намазка, яку можна вживати просто з хлібом або використовувати сендвічах.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.