З підливою за цим рецептом близькі з’їдять вдома всі макарони: як зробити звичайну вечерю незабутньою?

Звичайні макарони можна зробити хітом на вашому столі, якщо подати їх зі смачною підливою, рецептом якої ми з вами поділимося. Як вразити свою сім'ю?

Всупереч поширеній думці, що приготовану вечерю треба віддати ворогові, для багатьох людей вечірній прийом їжі є не лише завершенням робочого дня, а й шансом набратися сил напередодні наступного. Тому від кількості та якості вжитої їжі залежить і спокійний сон, і повноцінний відпочинок.

Прийом їжі у вечірній час — це серйозна дилема для багатьох людей, адже лягати спати голодними ніхто не хоче, а вживати важкі для травлення продукти також натхнення немає. Для таких випадків існують рецепти смачних, простих та швидких страв з фото, які не вимагають надто багато часу для приготування, зате приємно здивують своїми смаковими характеристиками.

Доволі хорошим варіантом для ситної вечері можуть стати макарони. Вся справа в тому, що вони мають низьку калорійність, високу поживність, а також дуже швидко готуються. Доповнити цю страву можна найрізноманітнішими добавками, зокрема підливою, яка зробить її смак насиченою.

Неймовірно у цьому питанні смакують вершки, томат, а також сир. Втім, усе це поєднати неможливо. Доведеться обирати. Ми пропонуємо вам спробувати макарони саме під сирним соусом, який можна зробити навіть для романтичної вечері, якщо бюджет не дозволяє розкішний ресторан. Пам’ятайте, що ви завжди можете додати до рецепту щось своє і зробити прийом їжі ще більш цікавішим.

Інгредієнти

  • Молоко — 1 склянка
  • Сир тертий — 200 грамів
  • Вершкове масло — 50 грамів
  • Борошно — 2 склянки
  • Кмин — на смак
  • Базилік – на смак
  • Олія рослинна — на смак
  • Перець чорний мелений — на смак
  • Сіль — на смак

Як приготувати смачні макарони з підливкою

Нагріти олію, насипати борошно, обсмажити. Повільно налити склянку молока, довести до кипіння, помішуючи.

Як зробити смачні макарони

Покласти тертий сир, помішувати безперервно. Посипати приправами. Додати вершкове масло, що підтануло, розмішати.

Як приготувати смачні макарони вдома

Полити підливою макарони або тушкувати їх у соусі кілька хвилин. Подавати сирну підливу з базиліком для макаронів у гарячому вигляді.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?